Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Αλλες δύο μηνύσεις!


ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (14.2.2008, ΑΡ. ΠΡΩΤ. 31544) ΠΟΥ ΕΣΤΆΛΗ ΣΗΜΕΡΑ (22.02.2008) ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
"Το Τμήμα Κοινωνικής Επιθεώρησης Καλλιθέας διενήργησε έλεγχο στις επιχειρήσεις ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Α.Ε. και ELMAN SPORT ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. οι οποίες παρουσιάζονται συνεχώς υπότροπες ως προς τη διάπραξη παραβάσεων της εργατικής νομοθεσίας έναντι των εργαζομένων αλλά και ως προς τις τυπικές υποχρεώσεις έναντι της Υπηρεσίας μας.
Συνεκτιμώντας τη βαρύτητα των αδικημάτων και την κατ' επανάληψιη διάπραξη τους καθώς και την μη ανταπόκριση της επιχείρησης στις υποχρεώσεις της έναντι της Υπηρεσίας μας, αγνοώντας τις υποδείξεις και συστάσεις μας, έγινε εισήγηση, με αφορμή και την επίσχεση εργασίας, για την επιβολή του ποσού των 39.000 ευρώ για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας όπως μη κατάθεση πίνακα προσωπικού και ωρών εργασίας, άρνηση προσκόμισης στοιχείων κ.λπ (24.000 ευρώ στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ Α.Ε. και 15.000 ευρώ στην επιχείρηση ELMAN SPORT Α.Ε.).
Συνακόλουθα η Υπηρεσία μας υπέβαλε στον αρμόδιο Εισαγγελέα τις με αριθμ. 2/457/1-2/-2008 & 3/458/1-2-2008 μηνύσεις".

Το έγγραφο υπογράφει ο διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΛΤΑΣ (τηλ. 210 3748751)

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κωσταγιώργη ετοιμάσου. Τα χειρότερα ακόμη δεν έχουν έρθει και καλό θα' ναι να προετοιμαστείς. ΚΑΝΕ ΠΡΟΒΑ ΤΑ ΡΙΓΕ!

Ανώνυμος είπε...

Μα, καλά, αυτός ο βλάκας ο Τσίπρας, δεν ντράπηκε να δώσει συνέντευξη στον εκδότη της τσόντας; Τον απατεωνίσκο, που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά; Πήγε ο τρέντι χαζο-αριστερός της πλάκας και έδωσε συνέντευξη στην Ηχώ (θα δημοσιευτεί την Κυριακή). Μόνο και μόνο για να πει ότι είναι "βαμμένος Παναθηναϊκός". Γνωρίζει ότι η συνέντευξη του θα συνοδεύεται από τον αξιότιμο κύριο Τίτο Μπρας; Για τέτοιο βλάκα μιλάμε...

Υ.Γ: Προς Θεού, δεν κατηγορώ σε καμία περίπτωση τα φιλαράκια της Ηχούς που κάνουν απλώς τη δουλειά τους. Τους τιμώ και μπράβο για την επιτυχία. Η μομφή αφορά το λαμόγιο του 4ου ορόφου και μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Και η αυτοκριτική;

Δεν καταλαβαίνω.
Δηλαδή όταν βάζατε στο Sportime, μια σοβαρή συνέντευξη του οποιουδήποτε (έχουν μιλήσει και μιλήσει λογιοι και διανοούμενοι) τους λέγατε ότι στην πίσω από αυτούς σελίδα, θα υπάρχει αντίστοιχη, από από το κάθε λαμόγιο και υπόδικό του ποδοσφαίρου; Το γνώριζε ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας σε πόσο κοινό απευθύνεται; Και σε ποιον ανήκει η "Αθλητική";
Εντάξει. Λίγη σοβαρότητα. Όλοι ανησυχούν για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και το συνέδριο, αλλά όχι μέχρι και εκεί. Μην κάνουμε το Blogspot "Σούπερμάρκετ" που λέει και ο Πάγκαλος!
Αφήστε λοιπόν τον Τσίπρα και την "Αθλητική" γιατί νομίζω έχετε άλλες προτεραιότητες. Και όταν κάνουμε αναφορές σε βλάκες, καλό θα είναι ρπιν να κάνουμε την αυτοκριτική μας.
Με εκτίμηση
Μάκης Λ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι βέβαια. Δεν είναι το ίδιο. Ο Αλέξης, παραχωρεί συνέντευξη σε μια εφημερίδα και καλά κάνει η εφημερίδα που καταφέρνει να το πετύχει αυτό.
Αλλά αυτός ο λάιτ και τρέντι αριστερός, θα έπρεπε να είχε πληροφορηθεί ότι συνεντευξιάζεται σε Μέσο μιας σπείρας λαμόγιων, τη στιγμή ακριβώς που ενάμισυ μήνα τώρα, όλη αυτή η συμμορία, διέλυσε την εφημερίδα Sportime και δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα σε 60 και πλέον εργαζόμενους, που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τις 1;0/1, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί θα πρέπει να μη ξεχνάμε ότι στη δεύτερη, οι 8 συνάδελφοι του γραφείου Θεσσαλονίκης, είναι κυριολεκτικά στο δρόμο αφού ο ιδιοκτήτης των γραφείων της εφημερίδας έχει κάνει έξωση για οφειλές του Κωσταγιώργη.
Κατανοητόν;

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Δηλαδή αντί να ασχολούμαστε με το δάσος κοιτάμε το δέντρο;
Αντί να ψάχνουμε και να παλεύουμε ενάντια στα πραγματικά αφεντικά ασχολούμαστε με τους... υπασπιστές;
Συνάδελφοι και φίλοι, ξυπνήστε!!!
Εδώ μάς κάνουν επιστημονική επίθεση κι εμείς κοιτάμε τον... Τσίπρα!
Ποιός Τσίπρας ρε αδέρφια;
Ο... εκλεκτός της διαπλοκής και των... Ψινάκιδων;
Από που κι ως που αρχηγός ο Τσίπρας ρε σύντροφοι εκεί στην Κουμουνδούρου;
Επειδή τα πήγε καλά ως... υποψήφιος Δήμαρχος;
Ρεεεε ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!
Δεν κάνει το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Ο κατά τα άλλα συμπαθής θιασώτης της πολιτικής Τσίπρας μπήκε ήδη στην κολυμβήθρα της τηλεπροπαγάνδας των διαπλεκομένων καναλιών. Εσείς συνάδελφοι, αφήστε την ΑΘΛΗΤΙΚΗ (που συνεχίζει να κυκλοφορεί σε αντίθεση με το Σπόρ Τάϊμ)και τον φιλόδοξο για μεγάλη καρέκλα Τσίπρα και βρήτε τη νέα επαγγελματική κολυμβήθρα για να παραμείνετε ενεργοί της δημοσιογραφίας. Τόσες μέρες; και η εφημερίδα είναι στην αφάνεια. Κουράστηκε αλήθεια, ο κόσμος σε όλη την Ελλάδα να ρωτάει: ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ SPOR TIME; Ξέρςει κανείς αν θα...

Ανώνυμος είπε...

MARKOS

Εντάξει ρε... συνάδελφε και τα τσοντοέντυπα κυκλοφορούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι γράφουν σε αυτά είναι δημοσιογράφοι.
Μην προκαλείς.
Οσο για το εαν... θα βρούμε δουλειά, αυτό είναι κάτι που μάλλον απασχολεί (ακόμα περισσότερο και από εμάς) τον Κωσταγιώργη και τα λαμόγια του.
Αντε γειά, στημενε και τραβα να στησεις κανα τσοντοέντυπο του αφεντικού σου. Ρουφιάνε...

Ανώνυμος είπε...

Κωσταγιώργη, περιμένω την κλήρωση για τις κονσόλες PLAY STATION 2 που είχεσ προαναγγείλει από το "Spor Time" 'ολο το καλοκαίρι για το Σεπτέμβριο. Δεν έγινε ποτέ η κλήρωση ΓΙΑΤΙ;
Αναγνώστης Σωτήρης Γκ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ 9 ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ BLOG

Οι παρακάτω 9 θέσεις είναι μια προσπάθεια να διαδοθεί η ιδέα του τι πραγματικά είναι ένα blog, με τελικούς αποδέκτες όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και την Πολιτεία και τα Media. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να το αναπαράγουν (με ένα απλό copy paste) όσοι μπλογκερς συμφωνούν με τις θέσεις του.

1. Τα blogs είναι διάλογος - ελεύθερος ανεμπόδιστος διάλογος ανάμεσα σε πολίτες.

2. Τα blogs είναι μια πρόσκληση σε διάλογο, σε διαφωνία, και επικοινωνία.

3. Τα blogs δεν κέρδισαν το ενδιαφέρον της κοινωνίας επειδή λένε ψέματα ή συκοφαντούν. Το κέρδισαν επειδή η κοινωνία έχει ανάγκη από μια αυθεντική φωνή.

4. Τα blogs είναι το δικαίωμα του καθενός να εκφέρει την άποψή του. Δεν υπάρχουν “ενημερωτικά” και “μη ενημερωτικά” blogs. Μέσα από το διάλογο όλοι κάτι μαθαίνουμε.

5. Τα blogs δεν τα γράφουν επαγγελματίες - τα γράφουν πολίτες. Μπορεί να αξιοποιούν την όποια επαγγελματική τους εμπειρία, μπορεί και όχι.

6. Ο blogger δεν χρησιμοποιεί εθνικούς πόρους (όπως οι τηλεραδιοσυχνότητες), και συνεπώς δεν μπορεί να μπαίνει σε καλούπια ο τρόπος και το περιεχόμενο της έκφρασής του. O blogger αξιοποιεί το απεριόριστο μέγεθος του παγκόσμιου Δικτυακού ιστού για να εκφράσει και τη δική του άποψη.

7. Η Πολιτεία, τα Media, οι επιχειρήσεις, και όλοι οι θεσμοθετημένοι οργανισμοί της Ελληνικής κοινωνίας, αξίζει να παρακολουθούν τους bloggers και τον διάλογο τους. Ακόμα καλύτερο θα είναι να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτόν το διάλογο. Θα μπορέσουν και οι ίδιοι να γίνουν σοφότεροι μαθαίνοντας την άποψη του απλού πολίτη, αντί να προσπαθούν να την περιορίσουν στα δικά τους καλούπια.

8. Το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα την άποψή του είναι ιερό. Αν με αυτά που γράφει καταπατά συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες για την δίωξή του.

9. Στο βαθμό που δεν παραβιάζει με σαφή τρόπο διατάξεις του νόμου, η ανωνυμία είναι δικαίωμα του blogger

----------------------------------
----------------------------------

Υ.Γ (προς μερικούς καλούς φίλους στο Sportime, όπως ο Φώντας, ο Γιάννης, ο Κώστας και άλλοι που νομίζουν ότι αποκαλύπτοντας το όνομα τους κάνουν κάτι σπουδαίο ή διαφέρουν από τους υπόλοιπους 45): Φιλαράκια μου, αφήστε τις παπαριές του τύπου... "δεν απαντάμε στους ανώνυμους". Σας το έχω γράψει εδώ και ημέρες: ΤΑ BLOGS ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Α-Ν-Ω-Ν-Υ-Μ-Α!!! Τελεία και παύλα και σε όποιον αρέσει!

Υ.Γ2: Οι παραπάνω κανόνες είναι αποδεκτοί από εκατομμύρια bloggers. Αν εσείς έχετε άλλη άποψη, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ BLOG! Ντροπιάζετε την έννοια του και το λόγο της ύπαρξης του! Εμείς (και είμαστε πολλοί) θέλουμε το syntaktessportime για να λέμε την άποψη μας ελεύθερα και να αγωνιζόμαστε ΚΑΙ με αυτόν τον ενναλακτικό τρόπο για τα δικαιώματα μας. Αν δεν γουστάρετε διαφορετικές απόψεις, φτιάξε άλλο blog. Σας προτείνω το otilemeemeisginetaiedoperakaiopoiosexeialliapopsinapaeinagamithei.blogspot.com

Υ.Γ3: Απαντήστε και στους ανώνυμους. Γιατί κολλάτε; Καταλάβετε το: Κάποιοι από εσάς είμαστε...

Υ.Γ4: Μάγκες ξεχάστε όλα τα παραπάνω. Αποφάσισα να υπογράψω. Ποιο σας αρέσει; Το roufianos ή το stimenos; Διότι αυτή τη στιγμή αυτό το όνομα μου έχετε δώσει...

Ανώνυμος είπε...

Προς "ΜΑΡΚΟ" (Πρώτη και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ απάντηση)
1) Κατ' αρχήν, συμφωνώ με τον συντάκτη του παραπάνω κειμένου.
2) Απαντώ σ΄αυτόν που υπογράφει με το όνομα (ή ψευδώνυμο: MARKOS)
Αγαπητέ φιλαράκο, με είπες "στημένο" και "ρουφιάνο". Γιατί είσαι τόσο αθυρόστομος και καταφεύγεις σε βρωμοχαρακτηρισμούς και μάλιστα τους απευθύνεις σε ανθρώπους που ούτε σχέση έχουν με τις ιδιότητες που νομίζεισ ότι έχουν.
Στο λέω αυτό γιατί ούτε ΑΜΕΣΗ σχέση με τις επιχειρήσεις Κωσταγιώργη, Μπλούνα κλπ έχω, ούτε ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΉΣΩ ΚΆΠΟΙΟ ΈΝΤΥΠΟ στο λεκανοπέδιο.
Για τον απλούστατο λόγο ότι μένω πολλά χιλιόμετρα μακρυά από την Αθήνα.
Κατάλαβες τώρα πόσο άδικος είσαι; Πρόσεχε ...

Ανώνυμος είπε...

Το κατά Markos προς "anonymous":

Γουστάρω να βρίζω τους τσάτσους, διότι σέβομαι και υπερασπίζομαι αυτούς τους μάγκες του Sportime που ακόμα αντέχουν και δεν παραδίνονται στην επίθεση που δέχονται.
Γουστάρω να ξεφωνίζω όλες αυτές τις αδερφές που (σαν τους "ασφαλίτες κουκουλοφόρους") λένε την παπαριά τους ανέξοδα βάζοντας μάλιστα και κανόνες.
Αδιαφορώ για τον αρεοπαγίτη που μας αντ-έγραψε τις 9 εντολές ως άλλος Μωυσής διότι εάν ήταν γνήσιος bloger θα ηξερε ποτε να σιωπήσει.

Τέλος επιμμένω να "προσέχω" και ξέρω πότε θα γραψω προκλητικά σε κάποιον απο τους πολλούς τσάτσους του Κωσταγιώργη οταν ειρωνεύεται τον αγώνα τον παιδιών καλυπτομενος πισω από την ανωνυμία και στηριζομενος στην... ελευθερία της εκφρασης!
Ουστ. Ρουφιάνοι.
Δρομο απο δω λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Ρωμανός ο Μελωδός, ο Επώνυμος

Είπε:
---Αν δεν γουστάρετε διαφορετικές απόψεις, φτιάξε άλλο blog.
Σας προτείνω το otilemeemeisginetaiedoperakaiopoiosexeialliapopsinapaeinagamithei.blogspot.com---

Και του λέω:
Κι εγω σου προτείνω να γράφεις σε άλλο blog (υπάρχει και το realsportime.blogspot. com, του φυτού) διότι μας τα 'χετε ζαλίσει όλοι εσείς οι δήθεν ενδιαφερόμενοι.
Πηγαίνετε να πάρετε αυτά που σας "προσφέρει" ο λίγδας (αν σας τα δώσει) και καλή επιτυχία στη νέα σας καριέρα.
Τι θέλετε; Εγκριση; Πάρτε το ρίσκο σας και καλή επιτυχία.

Υ.Γ.: Εχει δίκιο ο Markos παραπάνω. Συμφωνώ. Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Ήξερα ότι έχουμε μαλάκες στην εφημερίδα. Αλλά τέτοιο πράγμα...
Βρε απίθανοι τύποι, ποιος είναι "ασφαλίτης κουκουλοφόρος" και "αδερφή"; Εγώ που υπερασπίζομαι το δικαίωμα όλων στην εφημερίδα ΜΑΣ να εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους, ή εσείς που επιχειρείτε να μας φιμώσετε;

Ρε αγράμματε, φυσικά αντέγραψα τις 9 εντολές, μήπως και πάρετε χαμπάρι τι είναι αυτή η μαλακία στην οποία γράφουμε τα σχόλια μας. ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!
Καταλαβαίνω ότι η "ελευθερία της έκφρασης" δεν είναι το καλύτερο σου. Αλλά όχι ρε ανύπαρκτε να με λες ρουφιάνο και λαμόγιο...
Αν ήξερες ποιος είμαι, θα άνοιγες τρύπα να κρυφτείς...

Και συ... Ρωμανέ Μελωδέ, Επώνυμε, μπορούσες να επιλέξεις ένα λιγότερο αδερφίστικο ψευδόνυμο. Όταν έκανες πίπες στο "φυτό", όμως, δεν τα έλεγες αυτά.
Εγώ τον λίγδα θα τον πλησιάσω μόνο για κανένα χέρι ξύλο. Αυτός θα "εισπράξει" από εμένα, όχι εγώ από αυτόν. Κι εσύ κάτσε κάτω στο γραφειάκι σου να περιμένεις τα νέα...

Επαναλαμβάνω: Ήξερα ότι έχουμε μαλάκες στην εφημερίδα. Αλλά τέτοιο πράγμα...

Υ.Γ: 50 ημέρες επίσχεση και ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτα! Παρέα με τους αγωνιστές της πλάκας ή και χωρίς αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω ανώνυμο. Το' χετε παραχέσει με τα φαντάσματα που βλέπετε. Κάθε αντίθετη άποψη από τη δική σας, πρέπει να είναι στάνταρ από ρουφιάνο του Κωσταγιώργη ή γενικά κάποιο λαμόγιο. Σας βαρέθηκε η ψυχή μου. Καλά τα λέει ο "ανώνυμος". Είστε πραγματικά απίθανοι. Άντε να χαθείτε κοπρόσκυλα. Μας έχετε ξενερώσει τελείως...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ BLOGGERS

Λοιπόν, είμαι ο Γιάννης και είδα σήμερα τις νουθεσίες, τις παρεναίσεις σου και τους 9 κανόνες του μπλογκ. Δικαίωμά σου να γράφεις ανώνυμα. Σαφώς. Και δικό μου όμως να φοράω παντελόνια (αν μου κάνουν λόγο κιλών...) και να λέω το όνομά μου γιατί δεν έχω να κρύψω και να φοβηθώ τίποτα. Σωστά; Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται...
Το να λασπώνεις είναι εύκολο. Ακόμα πιο εύκολο να απευθύνεσαι σε... μαζικό χώρο όπως εσύ τον αποκαλείς και να γράφεις λέξεις και φράσεις όπως, "...αφήστε τις παπαριές...". Κατά τη δική σου διαλεκτική και επίπεδο, το να σου οφείλουν ένα καράβι χρήματα και η βιοποριοστική ανάγκη είναι... παπαριές;
Αν ναι, κακώς σου απαντώ. Τσάμπα η φαιά ουσία που καταναλώνω...
Δύσκολο είναι να αποδείξεις το πότε, εγώ τουλάχιστον, σε είπα στημένο ή ρουφιάνο. Και το λέω γιατί γενικεύεις. Εγώ αποφεύγω ρητά και κατηγορηματικά τους χαρακτηρισμούς σε οποιονδήποτε. Ακόμα και για τον άνθρωπο που με έχει 4 μήνες απλήρωτο αν και έχω οικογένεια, έχω ένα καλό λόγο να πω και μιλώ για μια προσπάθεια (αν παρακολουθείς καλά το μπλογκ)για να βρούμε άκρη για το κοινό συμφέρον 4ου και 3ου ορόφου.

Είπα και απαναλαμβάνω το ότι, με την ανωνυμία δεν μπορείς να αποδείξεις καλές προθέσεις και ότι δεν είσαι ελέφαντας. Νομίζω; Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Αν αυτό εσύ αυτό το θεωρείς "στημένος και ρουφιάνος" είναι δικό σου πρόβλημα και ΣΑΦΩΣ πάσχουν τα ελληνικά σου.
Εμείς την ελληνικήν τουλάχιστον την κατέχουμε...
Αυτά και πέραν τούτου ουδέν...

...Ο ίδιος...

Ανώνυμος είπε...

Όσες φορές και να γράψω, είστε κολλημένοι με τα ίδια πράγματα. Δεν καταλαβαίνετε γρι. Η διαφωνία μας δεν έχει καμία σχέση με το Σπορτάιμ και τις διεκδικήσεις μας φίλε Γιάννη. Σε αυτά όλοι συμφωνούμε. Η μόνη διαφωνία μας είναι με την εμμονή σας να γράφουμε επώνυμα ενώ δεν προκύπτει καμία τέτοια υποχρέωση. Η άλλη διαφωνία μας έχει να κάνει (ίσως όχι με σένα) με το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι φίλοι μας, αποκαλούν ρουφιάνους και στημένους όσους έχουν κάποια διαφορετική άποψη από τη δική τους. Αυτό είναι όλο. Η εφημερίδα και η επίσχεση δεν έχουν καμία σχέση.
Κάθεσε ρε Γιάννη και με ρωτάς αν κατά τη δική μου διαλεκτική και επίπεδο, το να σου οφείλουν ένα καράβι χρήματα και η βιοποριοστική ανάγκη είναι... παπαριές; Η ερώτηση αυτή που κάνεις ρε Γιάννη είναι παπαριά! Διότι εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Παπαριές αποκάλεσα κάτι απαντήσεις που παίρνω, του τύπου... "δεν απαντάμε στους ανώνυμους".
Σας λέω εγώ λοιπόν: Μην απαντάτε στα σχόλια μου αν προηγουμένως δεν έχετε διαβάσει με προσοχή αυτά που έχω γράψει. Διότι η απάντηση που θα λάβω, θα είναι εγγυημένη ΠΑΠΑΡΙΑ!

Υ.Γ: Λές ρε Γιάννη ότι φοράς παντελόνια και βγαίνεις επώνυμα. Δηλαδή τι πιστεύεις; Ότι εγώ φοράω φουστίτσα; Λες ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ε, λοιπόν εγώ έχω να φοβηθώ ρε φίλε! Ότι θα με φάτε ζωντανό (και αν όχι εσύ... άλλοι), θα μου ζαλίσετε τα αρχίδια και στο τέλος θα μου πείτε... να πάω στον Κωσταγιώργη να παραιτηθώ και μετά να πάω να γαμηθώ! Κάποιος σε παραπάνω σχόλιο μου το είπε. Σεβάσου λοιπόν την ανωνυμία μου και προστάτεψε τη

Υ.Γ: 50 ημέρες επίσχεση και ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτα! Παρέα με τους αγωνιστές της πλάκας ή και χωρίς αυτούς...

Ανώνυμος είπε...

...Το σέβομαι. Δεν είπα και δεν θα ΠΟΤΕ ότι φοράς φούστα. Εμένα με ενόχλησε η γενίκευση "βρίζετε", ενώ εγώ δεν το κάνω ποτέ. Γιατί μίλησες αρχικά... "Φώντα, Γιάννη, Κώστα..."
Εγώ θεωρώ (γιατί με ξέρεις καλά απ ό,τι φαίνεται), ότι έχω παντού, μόνο φίλους. Αυτό επιδιώκω τουλάχιστον. Καθώς και τις συναινέσεις και τις λύσεις.
Να είσαι καλά λοιπόν, αλλά να μου επιτρέψεις να γράφω με όνομα. Για να ξέρουν ποιος έχει αυτή την άποψη... που μπορεί να είναι και λάθος. δεν έχει να κάνει...

Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για τις γενικεύσεις φίλε Γιάννη. Ξέρεις πως είναι αυτά. Συχνά η μπάλα παίρνει και κάποιους που δεν φταίνε...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ρε παιδιά.
Δεν υπάρχεουν συνάδελφοι στα υπόλοιπα ΜΜΕ για να αφιερώσουν μεγαλύτερα κειμενα προβάλλοντας τον δίκαιο αγώνα σας; Που είναι η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ τούτες τις δύσκολες ώρες συμ παράσταση από τα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά όργανα (ΠΟΕΣΥ,ΠΣΑΤ,ΕΣΗΕΑ); Οι αθλητικοί προϊστάμενοι των τηλεοπτικών καναλιών (συνάδελφοι οι περισσότεροι στον ΠΣΑΤ και στην ΕΣΗΕΑ) αναφέρθηκαν καθόλου στο σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει με τους εργαζόμενους στο "S.T." ή μόνο στις εκλογές ξέρουν να "σπάνε" τα κινητά τηλέφωνα; ΜΑΪΚ

FUA είπε...

Α ρε ΜΑΪΚ. Ειλικρινά περιμένεις ότι τα επαγγελματικά και συνδικαλιστικά όργανα έχουν διάθεση να παρέχουν συνεχή συμπαράσταση στον αγώνα μας; Συμπληρώσαμε πενήντα (50) ημέρες σε επίσχεση και ούτε μια (1) από αυτές δεν ήρθε ένας (1) από δαύτους να ανέβει ως τον τρίτο, να ρωτήσει απλώς "πώς τα πάτε ρε μαλάκες;" και να φύγει χωρίς να περιμένει απάντηση. Ούτε καν αυτό. Ή μήπως ξεχνάμε ότι την ημέρα της πρώτης απεργίας, μόνο ένα μέλος του ΔΣ έκανε την εμφάνισή του, αφού όλα τα υπόλοιπα δεν κατόρθωσαν ποτέ να φτάσουν στο... μακρινό Sportime, γιατί είχαν αποκλειστεί (!) στην Αττική Οδό.
Όσο για τους προϊσταμένους των αθλητικών τμημάτων των καναλιών και την αναφορά τους στο πρόβλημά μας, αυτό το θεωρώ απλώς ανέκδοτο, από τα καλύτερα που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τη βολεύουν με το γνωστό: ¨Αφού δεν συμβαίνει σ'εμάς, άφιστε τους άλλους να πνιγούν¨ Σις εκλογές όμως ξημερωβραδυάζονται στα κινητά και εκλιπαρούν για στήριξη και βοήθεια. Τι τις θέλουν αλήθεια, τις θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια των Οργάνων; Για promotion προσωπικό μπας καιψαρέψουν καμιά υποψηφιότητα για βουλευτές ¨η δήμαρχοι; Α! ρε φιλότιμο ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΜΑΪΚ

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω οι Ενώσεις Καταναλωτών να κάνουν μια οργανωμένη αποχή από οποιαδήποτε σχέση, υποστήριξη κλπ στο Συνασπισμό, μέχρις ότου ο ωραίος Πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας ευαρεστηθεί να μας διευκρινίσει τις απόψεις του:
- Για την Ευρώπη,
- Για το Ευρωπαϊκό Δίκαιο, τα κοινωνικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν κατοχυρωθεί με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ για την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την ηλικία, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την υγεία, τις πεποιθήσεις, τη φυλετική καταγωγή) και με σχετικές αποφάσεις υπέρ των πολιτών στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
- Αν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ποτέ καταθέσει ερώτηση, επερώτηση, αναφορά στη Βουλή για παραβίαση δικαιωμάτων του πολίτη που κατοχυρώνονται με κοινοτικές οδηγίες (π.χ. 2000/78/ΕΚ);
- Αν αληθεύει το γεγονός ότι κάποιος υπάλληλος ικέτευε τους βουλευτές του Συνασπισμού για την εφαρμογή της παραπάνω κοινοτικής οδηγίας και την αποφυγή πρόωρης συνταξιοδότησής του στο 60ο έτος της ηλικίας του, το 2ο εξάμηνο του 2006 και ο Συνασπισμός εκώφευσε στην κυριολεξία στο αίτημά του για αναφορά στη Βουλή και άφησε την κυβέρνηση ανενόχλητη να τελέσει αυτό το ανοσιούργημα και να εκκρεμεί η υπόθεση ενώπιον της Δικαιοσύνης; (ευτυχώς βέβαια που υπήρξαν 2 έντιμοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατέθεσαν τέτοιες αναφορές στη Βουλή, έστω και κατόπιν εορτής).
- Μήπως ο κ. Τσίπρας, που έχει χαλυβδωθεί από την εμπειρία του σε μαθητικές καταλήψεις σχολείων, πιστεύει ότι πρέπει να παραιτηθούμε από όποιο κοινοτικό δικαίωμα έχουμε αποκτήσει και να καταφεύγουμε μόνο σε καταλήψεις σχολείων, απεργίας πείνας, καταλήψεις εργοστασίων κλπ, και όχι σε θεμελιωμένα δικαιώματα και δικαστικά προηγούμενα του ευρωπαϊκού διαστηρίου.
- Κάντε τον κ. Τσίπρα να μιλήσει. Κάντε αποχή, και ίσως αποκαλύψει ενδιαφέρονται στοιχεία για τις απόψεις του ως προς τα κεκτημένα κοινωνικά δικαιώματα της ευρωπαϊκής ένωσης. Αλλοιώς θα βλέπουν το πρόσωπό του και θα λένε “Να ένας άξιος πολιτικός!” Δεν εξετάζουμε τίποτα άλλο!