Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Ολοι Πραξιτέλους 192, στον Πειραιά!


Τη Δευτέρα το πρωί κλείστηκε τελικώς το ραντεβού μας για την έκδοση βίζας στο προξενείο του Παναμά στην Ελλάδα. Ολοι πρέπει να βρισκόμαστε στις 10:00 στο προξενείο, Πραξιτέλους 192, στον Πειραιά (210-4286441).
Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας το διαβατήριο (νέο, έκδοση 2007) και παράβολο 85 ευρώ (για εξάμηνη βίζα) ή 170 (ετήσια).
Οι θέσεις στο SPORTIME international (με έδρα τον Παναμά) είναι μόλις 22 και αν τουλάχιστον άλλοι 15 συνάδελφοι δεν δεχθούν να συμπεριληφθούν στην «εθελουσία» του Κωσταγιώργη, θα γίνει κλήρωση δέκα ημέρες πριν από την αναχώρηση για την αμερικανική ήπειρο.
Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα συμβόλαια που υπογράφηκαν μεταξύ ΕΣΗΕΑ αι Κωσταγιώργη η αναχώρησή μας προγραμματίστηκε για τις 25 Μαρτίου, ξεκινάμε δοκιμαστικά 1 Απριλίου και στις 15 «βγάζουμε» το πρώτο φύλλο με τιράζ 2.500.000 φύλλα!
Την ίδια ημέρα (15 Απριλίου 2008) θα διεξαχθεί στο Estadio Rommel Fernández Puerta ο φιλικός αγώνας μεταξύ των Εθνικών ομάδων Παναμά και Ελλάδα ως «MAJOR INTERNATIONAL MEDIA EVENT» για την έκδοση του νέου φύλλου!
Η συμφωνία κλείστηκε το βράδι της περασμένης Δευτέρας στη βασιλική σουίτα του «Hilton» της Αθήνας μεταξύ του προέδρου της Π.Ο. Παναμά ALVARADO Ariel, του ομοσπονδιακού τεχνικού GUIMARAES Alexandre, του Βασίλη Γκαγκάτση, του Οτο Ρεχάγκελ, του Κώστα Κυριακόπουλου, της Φρύνης Οντόνι, του Γιώργου Πόπωτα, του Ηλία Μπούνα, του Ηλία Μανιατέα και δύο ΜΙΧΑΛΗΔΩΝ… αγνώστων λοιπών στοιχείων!
Περισσότερες πληροφορίες στο επίσημο site της Π.Ο. Παναμά www.fepafut.com και της ΕΠΟ www.epo.gr.






3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε το και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!
http://focus.euro2day.gr/metoxos/388/ontherecord.asp

Ανώνυμος είπε...

;-)funny

αλλά...

ας αφησουμε τον παναμά

κι ας παμε για ΤΟΝ ανανά!

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή συνάδελφοι, μη βρεθείτε στον...αναθεμά! Κοινώς στο διάβολο, απ' τον μεταμορφωμένο σε... εκδότη εκπρόσωπό του...
Καλή τύχη, αν είστε αδέρφια του Μακάκα του Λάκη...