Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Εχει χιούμορ...




Το κατά Κυριακόπουλο πρόγραμμα … εθελουσίας εξόδου από το Sportime, πρότεινε σήμερα (Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου) ο φερόμενος και ως ιδιοκτήτης της εφημερίδας.
Ενημέρωσε ότι προσφέρει μόνο «δύο μισθούς» σε όσους παραιτηθούν όλων των δικαιωμάτων και απαιτήσεων τους, αφού – όπως είπε – δεν προτίθεται να ξαναβγάλει την εφημερίδα.
Επειδή, ο κύριος αυτός, εξακολουθεί να προκαλεί και να διακινεί, κάθε τρεις και λίγο, αστειότητες για δικούς του – προφανώς – λόγους, ένα θα του πούμε:
Στο εξής, ότι θέλει να μας «προτείνει», να το καταθέτει εγγράφως και με την ιδιότητα που φέρει, τόσο σε εμάς όσο και την ΕΣΗΕΑ.

Στην ΕΣΗΕΑ

Όλοι οι συνάδελφοι του Sportime, καλούνται το μεσημέρι (12.00) αύριο, στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών (3ος όροφος) για Γενική Συνέλευση, παρουσία των μελών του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ.

Μοσχάτο, 5 Φεβρουαρίου 2008
(27η ημέρα σε επίσχεση εργασίας)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα χα!!! Να 'σαι καλά βρε Κώστα-Γιώργο!
Βέβαια, καθόλου χιούμορ δεν έχεις, αλλά (προφανώς)έχεις χρόνο να λες καλαμπούρια.

Μακάρι να αποκτήσεις περισσότερο σε λίγο καιρό, όταν θα βγει στο κυνήγι ο Εισαγγελέας και εσύ θα κάθεσαι αναπαυτικά εκεί που θα κάθεσαι.

Τότε θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄αρχήν για το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ...
ΤΟ "συλλογικά" δεν σημαίνει "ανώνυμα". Εδώ λοιπόν είναι το blog των συντακτών της εφημερίδας, που διαμαρτυρονται για τα δεδουλευμένα τους και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι που λέγεται ή γράφεται και είναι αδύναμο ή αμφισβητείται επειδή δεν λέγεται επωνύμως ή χωρίς αποδείξεις! Ελεος!...

Συνάδελφοι, εγώ δεν είμαι από σας, είμαι όμως κοντά σας (και όχι μόνο ψυχικά αλλά και γεωγραφικά)

Σας θυμίζω αύριο στην ΕΣΗΕΑ να θίξετε τα θέματα: α)του ραδιοφώνου, β) του site, γ) της κατάσχεσης "σε χείρας τρίτων" των εσόδων του ...Μπούνα από τις πορνό εφημερίδες

Συζητήστε το ενδεχόμενο δυναμικών ενεργειών. π.χ. κατάληψη computer room (νεκρώνει Αθλητική και Ιντερνετ), κατάληψη χώρου ραδιοφώνου και επίσχεση μηχανημάτων (όπως και γραφείων τετάρτου ορόφου)

Αμεση δημοσιότητα και προβολή των θέσεών σας από ΜΜΕ. Να ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη, να ακουστούν τα σκάνδαλα, να προκληθεί να ενεργήσει η εισαγγελία. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΜΟΝΟ!. ΓΙα τις ατασθαλίες, για τις offshore, για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για τις πορνό εφημερίδες... αυτά συγκινούν την κοινή γνώμη! Ολοι έχουμε γνωστούς κα φίλους παντού. Ας ζητήσουμε την στήριξή τους. Σήμερα καιγεται το σπίτι του γείτονά τους... Αυριο το δικό τους.

Προς Θεού, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στην διασπαστική και προφανών σκοπών πρόταση των δύο μισθών. Κουράγιο λίγο ακόμα.

Καλή συνέλευση

Ανώνυμος είπε...

Ο από μηχανής Θεός...

Οκ! Πρώτο κεκτημένο του αγώνα στις 27 μέρες επίσχεσης. Ο Κωσταγιώργης (καμιά σχέση με το Μπαρμπαγιώρης του γνωστού καραγκιόζη...), προσέφερε 2 μισθούς απ τους 3,5 που χρωστά για παραίτηση των συντακτών(!), για να βγάλει μετά κάποια πορνοφυλλάδα -απ αυτές που ξέρει- στο όνομα του Sportime.
Οι συντάκτες περιμένουν τώρα μια πιο βελτιωμένη προσφορά απ τον εκδότη Ηλία Μπούνα,μετά από αυτή του πορτιέρη -κυριολεκτικά αφού έρχεται μόνο νύκτα- Κωσταγιώργη.

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ας μπει στον φούρνο του και να μην τρώει τις πατάτες γύρω του! Ορίστε μας!...

Συνάδελφοι συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση του Asterix (αν και νομίζω πως είναι η Asterix) Aς πιέσουμε τον Σομπολο να θυμηθεί πως ΑΥΤΟΣ είναι ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ και οφείλει να πάρει τις πρωτοβουλίες για να προασπίσει τα συμφέροντά μας. Ολοι μαζί έχουμε την δύναμη, ας την χρησιμοποιήσουμε. Για μας το πρόβλημά μας είναι μεγάλο, για τον κόσμο δεν είναι. Ας το κάνουμε μεγάλο και γι’ αυτόν.

Ας βγούμε να μιλήσουμε, να γράψουμε. Ας μας βοηθήσουν οι συνάδελφοι σε όλα τα μέσα, κυρίως στην Τηλεόραση. Ας μη μιλήσουμε για την επίσχεση και για τις διεκδικήσεις μας. Ο κόσμος δεν τσιμπά μ’ αυτά. «Δημοσιογράφοι είναι, καλά να πάθουν» θα πούνε οι πιο πολλοί. Στα σκάνδαλα τσιμπά ο κόσμος. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Εγώ πρώτος δηλώνω, ότι εκεί που έχω βήμα, θα το κάνω

Ας ακουστούν τα επώνυμα, (κι’ ο μπαγάσας έχει μπόλικα!) Ας ακουστούν οι offshore των Παρθένων, ας ακουστεί η σαλαμοποίηση των εταιριών, ας ακουστεί ο Μπούνας (που σημειωτέον καταζητείται), ας ακουστούν τα κακουργήματα, ας ακουστεί το θέμα του Σωτηρακόπουλου, ας ακουστούν τα πορνό DVD, ας ακουστούν τα Θαλασσοδάνεια και ο ύποπτος ρόλος της Πειραιώς, η νομιμοποίηση των παράνομων εσόδων, ας γίνει μια έρευνα για τα δελτία εγκληματικότητας της Οντόνι και του Κυριακόπουλου (εγκυκλοπαίδεια φτιάχνεις) και ας παρουσιαστεί. Ας ανακατευτούν τα ονόματα του Μανιατέα, του Πόπωτα, του φλούφλη και της εταιρίας του. Αυτό θα τους πονέσει πραγματικά.

Συνάδελφοι μην φεύγουμε από τον στόχο. Να πάρουμε όλα τα λεφτά μας και τα δικαιώματά μας. Μέχρι το τελευταίο σεντ. Εδώ προσέξτε. Ο στόχος δεν πρέπει νάναι ο Κυριακόπουλος. Αυτός είναι το χρυσόψαρο. Ο στόχος είναι η Οντόνι. Επειδή πίσω της είναι η εταιρία του φλούφλη που είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο. Αυτή η εταιρία είναι που με τις μετοχές της ήταν εγγυήτρια των δανείων της Πειραιώς. Ο φλούφλης τότε έκανε και το αφεντικό της εφημερίδας και όταν βρήκαν τον χαζο-Μανιατέα που γούσταρε να γίνει μεγαλοεκδότης, του φούσκωσαν τα μυαλά, τον έβαλαν να εγγυηθεί αυτός ώστε να αποσυρθεί η εγγύηση του φλούφλη, δίνοντας του την πλειοψηφία και μόλις απελευθερώθηκαν οι μετοχές του φλούφλη, τότε οδήγησαν εν ψυχρώ τον Μανιατέα στην χρεωκοπία μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Οταν λοιπόν αρχίσει ο χορός των σκανδάλων και των αποκαλύψεων, τότε όσο κι αν πιεστεί ο Κυριακόπουλος, ακόμα και αν φυλακιστεί, κανενός τ’ αυτί δεν θα ιδρώσει ούτε βέβαια ο φλούφλης θα συγκινηθεί. Αν όμως η πίεση ασκηθεί στην Οντόνι, αν το όνομα της βγεί στην γύρα, αυτό θα έχει άμεση επίπτωση στην αξία των μετοχών της εταιρίας του φλούφλη και η ζημιά θα είναι μεγάλη. Εκεί και τότε ο φλούφλης θα συγκινηθεί και θα τρέξει! Για την μάνα του και για την εταιρία τιυ.

Συνάδελφοι, αγώνα έχουμε. Ας μας πληρώνανε, ας μην απαξίωναν το χρυσωρυχείο που παρέλαβαν, ας μας σέβονταν τουλάχιστον για να μην μας οδηγούσαν στα χαρακώματα. Τώρα όμως ήμαστε στα χαρακώματα και πόλεμος με γαρδένιες ΔΕΝ γίνεται.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, μόλις είσαι έτοιμο, πες μου να σε βάλω στο γκριλ για 5 λεπτά. LOL

Ανώνυμος είπε...

Η "παρεα" στον 4ο όροφο στο Μοσχατο τα χει παιξει και προσπαθει τρώγωνταςς πιτσες απο τον "Σπεσιαλίστα" να κατεβασει καμμια ιδέα μήπως και σώσει την παρτίδα.
Οι εισπράξεις από τις τσόντες δεν δικαιολογούν τον... ισολογισμό και επικρατεί έντονος πονοκέφαλος.
Τις πίτσες πάντως τις πληρώνουν με κανονικά ευρώ ενώ μαλλον σύντομα θα "κατεβάσουν" πρόταση στον Γκομόλη να κυκλοφορήσει το "SpecialSportime" με έξτρα ζαμπόν, μανιτάρια και μοτσαρέλα!


Από το
http://www.socialforum-media.gr/forum/

Ανώνυμος είπε...

Απόψε αυτοσχεδιάζουμε.

Μια νεοελληνική ιλαροτραγωδία με τον αμίμητο Κώστα ή Κωσταγιώργο ή Κυριακό στον πρωταγωνιστικο ρόλο ενός σάκου του μποξ όπου "τους κρατάει όλους στο χέρι" (sic).

Παίζουν οι Μ. Ανδρουλιδάκης (ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΟΡ - ΦΙΛ Α.Β.Ε.Ε., STABILTON Α.Ε. κουλουπού), Χριστόπουλος, οικογένεια Οντόνι (μαμά Φρύνη, κι ο εισηγμένος υιός Ροδόλφος), ο ανεπανάληπτος Ηλίας ( call me " Ομιλο κι μεγαλοεκδότη") Μανιατέας, κι ο "τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο" Ψ.
Σε ρόλο ντεκόρ μεν αλλά καταλυτικό δε η γνωστή (αγία) τράπεζα.

Ανοίγει παρένθεση:
Τα φαντάζομαι όλα αυτά να ηχούν στα αυτιά μου με την ρεπορταζιακή χαρακτηριστική φωνή του Πάνου, κάτου - πες με και εσυ...εα πρόεδρο, Σόμπολου.

Κλείσε παρένθεση και ανοίξε άλλη:

3/09/02:

Τίτλος:Συνελήφθη ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης

Ο εκδότης Μιχάλης Ανδρουλιδάκης συνελήφθη χθες από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νέου Ψυχικού, μετά από προσωπικές μηνύσεις που υπέβαλαν σε βάρος του εργαζόμενοι στον τηλεοπτικό σταθμό "Τέμπο", στους οποίους χρωστάει μισθούς έξι μηνών. Στη συνέχεια οδηγήθηκε ενώπιον της εισαγγελέως κ. Τουλουμπάκη όπου του ασκήθηκε δίωξη για μη καταβολή δεδουλευμένων, έλαβε ρητή δικάσιμο, και αφέθηκε ελεύθερος.
Η σύλληψη του εκδότη επιβαρύνει το ήδη βαρύ κλίμα που περιβάλλει εδώ και μήνες το συγκρότημα Τύπου που διαχειρίζεται (ΤΕΜPΟ, "Επενδυτής", "Sport Time", "Planet")αφού δεν υπάρχουν ενδείξεις και ενδιαφέρον από αγοραστές που θα μπορούσαν να το βγάλουν από το αδιέξοδο.
Μήνυση εναντίον του κ. Ανδρουλιδάκη έχει κάνει και ο συνέταιρός του, με ποσοστό 33,5% στον "Επενδυτή" και στο "Sport Time", επιχειρηματίας Θανάσης Βιλδιρίδης.
3/09/02. http://www.freelancers.gr/articles.php?n=020903130622



Κλείσε παρένθεση, να αρχίσουμε τα ερωτήματα.
Ποιοί χρωστάνε και που?
Που είναι η Φρύνη? Τι έχει η Φρύνη? Που είναι και τι έχει ο Ροδολφάκος? Γιατί χάθηκε?
Γιατι επίσης, χάθηκε, ξαφνικά από το προσκήνιο ο δομημένος ημιεκδότης Ηλίας?

Τι ποσοστό έχουν?

Που είναι η (αγια) τράπεζα? Ποιός πλένει και ποιός ξεπλένει?

Ασχετο: Που είναι το κράτος?
Τι σχέση έχουν με τον Μιχάλη?
Τι σχέση έχουν με αυτό το χάλι?
Ποιός κυκλοφορεί ως απελεύθερος? Ποιός μοιράζει συμβουλές?
Ποιός είναι επί ταμπλού κρεμάμενος?

Ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο?
Ποιός πάει για κουβά?

Κακοφωνίξ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, ο Κυριακόπουλος μοιράζει χρήμα.Μερικοί συνάδελφοι ήδη τα πήραν κι έφυγαν.Είναι ευκαιρία να τα πάρουμε όλοι. Ή μήπως υα συνεχίσουμε να φυλάμε τις Θερμοπύλες μέχρι να πάμε εμείς φυλακή από τα χρέη μας. Ο Κυριακόπουλος πάντως δεν βλέπω να πηγαίνει...

Ανώνυμος είπε...

Ποιό χρήμα συνάδελφε μοιράζει; Τα δεδουλευμένα. Γιατί όποιος φεύγει παραιτείται των πάντων. Και της προυπηρεσίας του φυσικά ...

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορά τους συναδέλφους που με ετοιμάζουν για το γκριλ, ένα έχω να πω: Καταφέραμε στη ΕΣΗΕΑ να αποδείξουμε ότι τρωγομαστε μεταξύ μας. Οτι παρεισφρύουν στις τάξεις μας εγκάθετοι και τσιράκια και ότι τελικά, έτσι όπως κατέληξε το πράγμα, ο σώζων εαυτόν σωθείτω.
Οσο για τις πατατούλες... Προτιμήστε το ρύζι γιατί είναι διαίτης...

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά φύγετε μακρυά! Πάρτε ό,τι πάρτε και ψάξτε αλλού για δουλειά!
Τον Αλ Καπ΄νε τον έπιασαν στην Αμερική μόνο ότα θέλησαν αληθινά... Στην Ελλάδα δεν πιάνουν κανένα! Και τον Κοσκωτά κατά λάθος τον έπιασαν και τον στρίμωξαν γιατί ξέφυγε το παιχνίδι, παραχόντρυνε και αφορούσε πρωθυπουργούς, κόμματα και δισεκατομμύρια! Τον Ρωμηό όμως δεν πρόκειται να τον ενοχλήσουν γιατί αυτές είναι ψιλικατζίδικες δουλειές...
Αλλωστε με βάση τη φωτογραφία του κόψε φάτσα να βγάλεις συμπέρασμα!
Αν ένας θέλει κρέμασμα λέγεται Μιχάλης! Διαλέξτε και πάρτε ποιος ακριβώς... Πάντως όχι ο Κωνσταντίνου του θρύλου...