Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Ο ΠΣΑΤ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ SPORTIME

Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2008

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στην εφημερίδα «Sportime» και εκφράζει για μία ακόμα φορά την αμέριστη συμπαράστασή του και τη στήριξή του στους συναδέλφους που συνεχίζουν για έβδομη μέρα την επίσχεση εργασίας.

Ο ΠΣΑΤ καλεί την εργοδοσία της εφημερίδας να δώσει άμεσα λύση και να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους, ενώ σε κάθε περίπτωση, με αφορμή και την επιχειρούμενη αλλαγή του ονόματος της εφημερίδας, ζητά την πλήρη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων σε αυτή.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού πήρε θέση κι ο ΠΣΑΤ, μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι.

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες, μην ειρωνεύεστε και μη λοιδωρείτε τα πάντα... Ολες οι φωνές χρειάζονται σε τέτοιες μάχες κι όχι μόνο εξυπνάδες... Ο ΠΣΑΤ δεν είναι συνδικαλιστικό όργανο με δυνατότητα παρέμβασης σε τέτοιες υποθέσεις (δεν νομιμοποιείται δηλαδή κι όχι ότι δεν θέλει...)αλλά πρέπει και οφείλει να δηοσιοποιεί τα θέματα και να πιέζει άμεσα ή έμμεσα. Επομένως είτε κοιμάστε είτε δεν κοιμάστε ήσυχοι, αφήστε να κάνει ό,τι μπορεί! Ούτως ή άλλως -δυστυχώς- πολλοί στην εφημερίδα εδώ και καιρό κοιμόντουσαν ηθελημένα ή άθελά τους ή προτιμούσαν να κοιμούνται όρθιοι παρά να βλέπουν τον τυφώνα Kostina or Giorgina που ερχόταν καταάνω τους... Ελπίζω να καταλαβαίνουν τώρα μερικοί...