Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Ανακοινωση συντακτών Sportime

Απο σήμερα 10 Ιανουαρίου οι συντάκτες της εφημερίδας του “Sportime” καταφύγαμε στην έσχατη λύση της επίσχεσης εργασίας αφού εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο καλής διάθεσης απέναντι στην απαράδεκτη τακτική της ιδιοκτησίας που φέρεται να εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Κυριακόπουλο.
Διεκδικούμε δεδουλευμένα πλέον των δύο μηνών, καθώς και ξεκάθαρο σχέδιο -από τους έχοντες την ευθύνη- για την βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία αυτής της ιστορικής εφημερίδας.
Στην κατεύθυνση αυτή δηλώνουμε ότι θα μείνουμε αταλάντευτοι υπερασπιζόμενοι το κύρος της εφημερίδας και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια.
Καλούμε όσους εμπλέκονται, με τον ένα ή άλλο τρόπο, στην υπόθεση έκδοσης του “Sportime”, να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους. Έτσι κι αλλιώς είναι τεράστιες και φυσικά δεν κρύβονται κάτω από ψευδεπίγραφους τίτλους και μαϊμουδένιες τακτικές.
Οχι άλλα παιχνίδια στις πλάτες των εργαζομένων.


ΜΟΣΧΑΤΟ
10 Ιανουαρίου 2008


ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ “SPORTIME”

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτη η σελιδα δημιουργηθηκε απο τους συντακτες του Sportime, της εφημεριδας Sportime που ολοι(καποτε σιγουρα)αγαπησαμε.
Αντικειμενικος σκοπος, κατα τη γνωμη μου η ουσιαστικη ανταλλαγη αποψεων για τη δουλεια μας και (για ορισμενους απο εμας) για την εφημεριδα μας.
Προσωπικα ελπιζω και πιστευω οι μετεχοντες να υπερβουν τις προσωπικες πικριες (ολοι μας εχουμε απο το Sportime), να αντλησουμε χαρα και ηθικο από τα πολλά θετικα που(ακομα)υπαρχουν και με ουσιαστικες προτασεις να βοηθησουμε ωστε το πιο... γωνιακο μαγαζι της αθλητικης πιατσας, η εφημεριδα SPORTIME, να βρει το δρομο του και να μπορεσει να ξαναγινει το εντυπο - μοντελο που εγινε προτυπο για πολλες εκδοτικες προσπαθειες στις αθλητικες εφημεριδες!

Ανώνυμος είπε...

"Ενώ το 1988 οι τρεις υπάρχοντες τίτλοι (Φως των Σπορ, Φίλαθλος, Ηχώ των σπορ) είχαν από 45.000-55.000 κυκλοφορία καθένας, το 2003 μόνο η Sportime είχε 40.000 φύλλα και ακολούθησαν τα Φως των Σπορ, Πρωταθλητής, Goal News με 25.000 φύλλα"

Δ.Κ. Ψυχογιός. Τα έντυπα μέσα επικοινωνίας σελ. 436-437

Ανώνυμος είπε...

Αναβολή για την ερχόμενη Τετάρτη έδωσε η δικαστής, σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, στην εκδίκαση των προσωρινών μέτρων των Ασφαλιστικών των εργαζομένων στο Sportime.
Αιτιολογικό ότι οι μεν εργαζόμενοι εμφανίζονται ότι ανήκουν στην εταιρεία Sportsman την δε εφημερίδα εκδίδει η εταιρεία Ευρωπαϊκός Τύπος του ... Μπούνα.
Αλλά φυσικά αυτό δεν σώζει τον Κυριακόπουλο που το ξέρει βέβαια πολύ καλά γι αυτό και κάνει σπασμωδικές κινήσεις. Μόλις καταλάβει, μία και καλή, ότι περίπτωση να βγάλει εφημερίδα με παραλλαγή του τίτλου Sportime, θα το νιώσει καλύτερα ...

Ανώνυμος είπε...

Στη Συνέλευση της Πέμπτης, 17 Ιανουαρίου, μεταξύ των άλλων οι εργαζόμενοι του Sportime αποφάσισαν: Την υποβολή αιτήματος στην ΕΣΗΕΑ για οικονομική στήριξη από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας, από τη στιγμή που είναι απλήρωτοι για περισσότερο από 2 μήνες και τελούν σε επίσχεση εργασίας και ακόμη το κάλεσμα προς όλους τους συναδέλφους που έχουν περάσει, κατά καιρούς από την εφημερίδα, να εκφράσουν με τον τρόπο τους τη συμπαράσταση στον αγώνα που βρίσκεται σε εξέλιξη
Οι συνάδελφοι μπορούν, για το λόγο αυτο, να χρησιμοποιήσουν και το βήμα του blogg των συντακτών του Sportime

simos είπε...

Εύχομαι να βρείτε την άκρη, να πληρωθείτε αυτά που έχετε δουλέψει, να απαλλαχθείτε από τη "βρώμια" και να ξαναφτιάξετε την εφημερίδα οπώς την ξέραμε στα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της.

Ανώνυμος είπε...

Σίμο σε ευχαριστούμε...

Ανώνυμος είπε...

Παλληκάρια γερά για να σπάσει το απόστημα. Βάλτε στο παιχνίδι και την Αρχή ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και τις λοιπές δυνάμεις για να μάθουμε επιτέλους πώς ο πλασιέ έγινε εκδότης και το ρόλο της Κυρίας και του γιού. Γιατί Κράτος δικαίου υπάρχει και πρέπει να το δραστηριοποιήσετε. Η αδράνεια είναι αυτή που δημιουργεί φαινόμενα διαφθοράς και σήψης.