Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Η ΕΣΗΕΑ ενημέρωσε και τον Σανιδά

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισκέφτηκε σήμερα το απόγευμα και τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Σανιδά και τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο Sportime καθώς και σε άλλα ΜΜΕ.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Σανιδάς θα παραλάβει, από τη νομική υπηρεσία της Ενωσης Συντακτών, το σχετικό διάβημα διαμαρτυρίας αντίστοιχο με αυτό που έχει επιδώσει η ΕΣΗΕΑ στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες ενέργειες από την πλευρά της Δικαιοσύνης για την πλήρη διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης στην εφημερίδα Sportime.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά το υπόμνημα στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που πρέπει σήμερα (Παρασκευή) να είναι στα χέρια τους, καλό είναι η ΕΣΗΕΑ να ασχοληθεί και με την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας.
Εδώ, δεν μπορεί να στρουθοκαμηλίζει τη στιγμή που συμπληρώνονται 3 μήνες που είμαστε απλήρωτοι, τη στιγμή που οι αντοχές μας δοκιμάζονται.
Ούτε, αγαπητέ Πρόεδρε, είναι δικαιολογία ότι επειδή είμαστε πολλοί, πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα εκ μέρους σας, με τέτοια βραδύτητα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σόμπολε, βγάλε το χέρι από την καβουροτσέπη και μην περιμένεις από κανέναν να σου πει «Πάνο δώστα όλα». Οι εποχές «Τσοβόλα» πέσασαν! Οι συντάκτες του Sportime παραμένουν για τρεις (3!) μήνες απλήρωτοι την ώρα που τα έξοδά τους τρέχουν και μάλιστα παρουσιάζονται καθημερινά στα γραφεία της εφημερίδας!
Α, και μην ξεχνάς ότι ...ΕΣΥ είσαι ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Πάψε να ζητάς προτάσεις και λύσεις από τους άλλους. Δώσε κι εσύ καμία. Η ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ αγαπητοί κύριοι και κυρίες της ΕΣΗΕΑ. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχάς μακάρι να υπάρξει παρέμαβαση της δικαιοσύνης με αποφασιστικότητα και τόλμη μήπως οι Κωστο-Γιώργηδες και όσοι τους στηρίζουν αναγκαστούν να αφήσουν την εφημερίδα αλλού...
Η φράση όμως που διάβασα κάπου αλλού "πλήρωσε ο Κυριακόπουλος" δεν πρέπει να γράφεται! Το αληθινό νόημα του "πλήρωσε" γι' αυτόν τον δήθεν επιχειρηματία που ο ανεκδιήγητος Ανδρουλιδάκης είχε εμφανίσει ως "ειδικό για ανασυγκρότηση κλονιζόμενων επιχειρήσεων..." θα ήταν να μπει φυλακή! Αλλά επειδή οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να είναι εκδικητικοί μπορεί και να σημαίνει ότι πετάχθηκε μια και καλή έξω από κάθε εφημερίδα, έντυπο ή ΜΜΕ!!! Κι αυτό θα είναι μέγιστη επιστυχία, κάθαρση, προσφορά στον Τύπο και στους εργαζόμενους για όποιον το πετύχει!!! Αυτό θα σημαίνει "πλήρωσε"...

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύει κανείς ότι με τον Κωσταγιώργη μπορεί να φανεί άσπρη μέρα στο Μοσχάτο;
Ο άνθρωπος είναι λαμόγιο του κερατά, αυτοί που συναλάσσετε είναι της ίδιας συνομοταξίας και η εμπιστοσύνη που μπορεί να έχει κάποιος σε έναν τέτοιο άθλιο τύπο που λέει ψέματα, από το πρωί μέχρι το βράδι, είναι κάτω του μηδενός.
Αργά ή γρήγορα, πάντως, δεν πιστεύω ότι όλοι αυτοί θα αποφύγουν τη ... στενή.
Ο φάκελλος είναι τεράστιος, η έρευνα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, οπότε η ελπίδα υπάρχει πάντα να ξεβρωμίσουμε από τους Ρωμιοοντόνιδες ...

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντύπωση ότι κανείς, αυτή τη στιγμή, δεν επιθυμεί να εμπλακεί στα γρανάζια και τις μύχιες επιδιώξεις που έχει ο Κωσταγιώργης Ρωμιός, για να στείλει στα τάρταρα το Sportime.
Από την άλλη, πιστεύω ότι αν βρεθεί σοβαρή εναλλακτική πρόταση και λύση, κανείς δεν θα πει όχι στην προσπάθεια ανάταξης.
Αρκεί να φύγουν αυτά τα λαμόγια ...

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο φίλος. Κυκλοφορεί πάντως ότι ο Κυριακόπουλος, που όντως βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσο και να ... κρύβεται, με το ... διεστραμένο μυαλό του ετοιμάζεται λέει για κινήσεις που έχουν σκοπό την έκδοση της εφημερίδας, κατά πως εκείνος επιθυμεί.
Πρώτα βέβαια χρειάζεται να ξηλωθεί και να πληρώσει τους εργαζόμενους και μετά, αν θα είναι ακόμη ελεύθερος, να ονειρεύεται τα υπόλοιπα ...

Ανώνυμος είπε...

Απορία ...

Σε ποιό άλλο κράτος, ένας άνθρωπος με άπειρα ονόματα και μπόλικη ... λίγδα:
1. Εμφανίζεται ιδιοκτήτης μιας ιστορικής εφημερίδας (Sportime) που την κατάντησε κουρελού
2. Εμφανίζεται ιδιοκτήτης άλλης εφημερίδας, της Αθλητικής Ηχούς δηλαδή, που πρόλαβε και την πετσόκοψε (Σε Αθλητική)
3. Εμφανίζεται να έχει ραδιοφωνική συχνότητα από το ΕΣΡ (Sportime fm)και να διαπραγματεύεται λέει την πώληση της
4. Εμφανίζεται να έχει ιστοσελίδα (sportime. gr)και να κάνει παιχνίδι
5. Εμφανίζεται έχων λόγο ιδιοκτησιακό σε άλλη εφημερίδα, (Νέα ώρα) που επίσης έμεινε - όλως τυχαίως - κολοβή κι αυτή στον τίτλο της
6. Εμφανίζεται να μετέχει σε άλλες επιχειρήσεις προβληματικές (π.χ εργοστάσιο Θήβας)
7. Παρουσιάζεται στην ΕΣΗΕΑ σαν να μη συμβαίνει τίποτα
8.Γράφει στα παλιά του τα παπούτσια νόμους, εργατικά δίκαια, αποφάσεις, δικαιοσύνη, ελεγκτικούς μηχανισμούς και πάει λέγοντας
Και κανείς, μα κανείς, δεν τον βάζει στο χέρι. Αντ' αυτού μάλιστα, σηκώνουν τα χέρια και τους ώμους, λες και είναι ο ... μπάτμαν
Βρε ουστ κοπρόσκυλα ...