Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ενημερωτικό- Προσοχή

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, μετά από επεισοδιακή τρίωρη συνεδρίαση, το Δ.Σ του ΕΤΑΠ ΜΜΕ (πρώην ΤΣΠΕΑΘ) έκανε δεκτό το χρονίζον αίτημα μας για το ασφαλιστικό μας.Με απόφαση του, από 1 Ιανουαρίου 2008 έως 31 Οκτωβρίου 2008, οι εργαζόμενοι στο Sportime, θα ασφαλιστούν κανονικά.
Από 1η Νοεμβρίου, ισχύει το Ταμείο Ανεργίας, για το οποίο και έχουν κατατεθεί ήδη από τον Δεκέμβρη, οι σχετικές αιτήσεις.Στο σημείο αυτό, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Νομικό Σύμβουλο της ΕΣΗΕΑ Λάζαρο Μπελίτση για την ανεκτίμητη συμβολή του στην ευτυχή κατάληξη του σοβαρού αυτού εργασιακού μας ζητήματος, καθώς και όσους - από το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ - βοήθησαν ενεργά στην κατεύθυνση αυτή.
Ζητούμενο πλέον συνάδελφοι είναι αφενός να βρούνε δουλειά όσοι ακόμη - και είναι αρκετοί - βολοδέρνουν, η δικαστική συνέχιση του αγώνα μας, που θα είναι ασφαλώς χρονοβόρα, αλλά και η διαρκής επαγρύπνηση για τυχόν νεκρανάσταση των απατεώνων που έστειλαν στα τάρταρα την εφημερίδα μας.
Θυμίζουμε ότι στις 6 Φεβρουαρίου είναι προγραμματισμένες, δύο από τις δίκες μας εναντίον Κυριακόπουλου και σία, που είχαν αναβληθεί τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Υ.Γ: Θα θέλαμε επίσης να εκφράσουμε τις ευχές όλων μας, για ταχεία ανάρρωση στους συναδέλφους μας 'Αγγελο Μενδρινό και Άκη Τσόπελα, μετά τις περιπέτειες υγείας που είχαν.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά και στους δύο, αγνοούσα το πρόβλημα και θερμές ευχές για τη γιορτή του Φώντα Χήττα, να είναι πάντα γερός, διεκδικητικός και με λίγα λόγια ο...Φώντας.
Θερμούς χαιρετισμούς σε όσους δεν είδα στις γιορτές της ΕΣΗΕΑ καιτου ΠΣΑΤ.
Γιάννης Κούρκουλος
Υ.Γ. Με το ΤΣΠΕΑΘ θα "ξεμπλέξουμε" όταν και ουσιαστικά μας πιστωθούν οι μήνες αυτοί, γιατι ακόμα είαμστε στο θεωρητικό στις 27\1

Ανώνυμος είπε...

Αύριο (Παρασκευή 8 Ιανουαρίου) στις 9.00 το πρωί, στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 2) εκδικάζεται η υπόθεση του απατεώνα Κυριακόπουλου, που ανέστειλε την λειτουργία των εφημερίδων ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ και SPORTIME κι εξαπάτησε 40 και πλέον δημοσιογράφους από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ κι άλλους διπλάσιους σε SPORTIME και τα άλλα μέσα του ομίλου. Αυτή τη στιγμή είμαστε ουσιαστικά στο δρόμο, δίχως να έχουμε πάρει δεδουλευμένα αρκετών μηνών και αποζημιώσεις τα οποία και διεκδικούμε.

Ο συγκεκριμένος (δεν μπορούμε να τον πούμε κύριο) λειτουργεί προφανώς παράνομα τα site Sportime.gr και Athlitikiixo.gr. Προσβλέπουμε στην αλληλεγγύη όλων των συναδέλφων και ιδιαίτερα της Ενώσεως Συντακτών, παρά τις όποιες αδυναμίες της, για το θέμα που μας ταλανίζει και έχει διαταράξει την προσωπική και οικογενειακή μας ζωή.

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/02/blog-post_2401.html