Τρίτη 3 Ιουνίου 2008


Να τοι, Να τοι, οι πρωταθλητές!
Προσοχή! Κυκλοφορούν, ανάμεσά μας, στα ΜΜΕ, ανεξέλεγκτοι και... καταστρέφουν!
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που κατά καιρούς εμφανίστηκαν ως ιδιοκτήτες ή εκπρόσωποι των πραγματικών ιδιοκτητών στον «όμιλο» Sportime (εφημερίδα, σάιτ, ραδιόφωνο) και τώρα ετοιμάζονται να... εξαφανιστούν (ήδη οι τρεις από τους τέσσερις «χάθηκαν»).
Είναι αυτοί που με την διοικητική τους πρακτική συνετέλεσαν ώστε να διαμορφωθούν οι συνθήκες που κρατούν ΟΜΗΡΟΥΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ και ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ περισσότερο από 6 μήνες, δεκάδες εργαζομένους δημοσιογράφους

στα ΜΜΕ Sportime (αλλά και στην εφημερίδα Αθλητική).

Κατά σειρά εμφάνισής τους στα δρώμενα :

Ο κύριος Κώστας Κυριακόπουλος (μέχρι πρόσφατα εμφανίζονταν στο Μοσχάτο)
Από το 2001-02 τότε γνωστός και ως Γιώργος Ρωμιός, μάς εμφανίστηκε, με την ανοχή της ΕΣΗΕΑ, ως ο… «έχων το γενικό πρόσταγμα», σε ότι ΜΜΕ έφερε (ή επρόκειτο να αποκτήσει) το όνομα Sportime.
Εχει πάντα μαζί του τσάντα με «ζεστό χρήμα και συνηθίζει κυρίως μετά τη δύση του ηλίου να προχωρεί σε συναλλαγές. Είναι ο άνθρωπος που αποφάσισε να «παγώσει» την έκδοση της εφημερίδας Sportime ενώ φέρετε ότι έκανε (ή κάνει ακόμα;) και τις διαπραγματεύσεις για να περάσει στον Ομιλο Ρέστη (όπως λένε τα σχετικά ρεπορτάζ) ο Sportime FM (που τυπικά φέρεται να ανήκει στον κ. Γιώργο Πόπωτα).
Επίσης εμφανίστηκε γενικός «κουμανταδόρος» στην Αθλητική (πρώην Ηχώ) και όπως λένε οι μαρτυρίες «εμπλέκεται» στην εφημερίδα, αρχικά «Ωρα για Σπορ», αργότερα «Νέα Ωρα για Σπορ» και τώρα τελευταία «Ωρα των Σπορ».

Η κυρία Φρύνη Οντόνι

(στην ένθετη φωτογραφία με το υιό της Ροδόλφο Οντόνι.
Αμφότεροι έχουν εξαφανιστεί από το Μοσχάτο).

Εχει διατελέσει ανά τακτά διαστήματα, όπως και ο υιός της, εκδότης της εφημερίδας Sportime μέσω εταιριών που πτώχευσαν πριν συμπληρώσουν... λογιστικό έτος.
Οποτε χρειάστηκε, ήταν Η εκδότρια.
Από τότε που ξεκίνησαν τα μεγάλα προβλήματα η κ. Οντόνι δηλώνει ότι δεν έχει καμμία ανάμειξη με την εφημερίδα ή τον όμιλο Sportime.

Ο κύριος Γιώργος Πόπωτας ("αγνοούμενος").
Τυπικά φέρεται να είναι ο απόλυτος ιδιοκτήτης του Sportime FM του οποίου την ενδεχόμενη μεταβίβαση πάντως διαπραγματεύεται ο κ. Κυριακόπουλος (ή Ρωμιός).
Διαθέτει εξαιρετικό χιούμορ, έχει στυλ αθλητικό, εμπλέκεται (εκτός άλλων) και με εκδοτικές επιχειρήσεις εκτός Αθηνών ενώ ακολουθεί πιστά την… εντολή:
«σεμνά και ταπεινά» στις (αραιές τελευταία) εμφανίσεις του στο Μοσχάτο.
*Για το ιδιοκτησιακό του Sportime.gr οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχημένες.
Και σε αυτό το κομμάτι, «γενικός αρχηγός» φέρεται να είναι ο κ. Κυριακόπουλος.

47 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...Σανιδά είσαι σπίτι...
Γιατί σε παίρνω και μιλάει,
πάμε Μοσχάτο που δεν έχουμε πάει...

Ανώνυμος είπε...

Από τα Χριστούγεννα, φτάσαμε καλοκαιράκι... Ώρα να μαυρίσουν οι "φίλοι" μας στη φωτογραφία (όχι όμως από τον ήλιο...)!

Την Τετάρτη η ΕΣΗΕΑ θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση, να πρέπει να λάβει μέτρα κόντρα στον ΔΟΛ και τον Exedra FM 89,2 που ήδη στελεχώνεται και πραγματοποιεί συσκέψεις. Πιστεύει κανείς ότι μπορούμε να μπλοκάρουμε κάτι με τη βοήθεια της ΕΣΗΕΑ? Πιστεύει κανείς ότι αν θέλει να βγει ο νέος σταθμός αέρα, θα τον εμποδίσει η ΕΣΗΕΑ?

Φίλοι μου, είμαστε κοντά στη λύση του προβλήματος, κι αυτό διότι υπάρχουν πλέον ΛΕΦΤΑ! Και ο Ρέστης έχει πολλά λεφτά, και ο ΔΟΛ φυσικά, αλλά πλέον και ο Κωσταγιώργης μετά την πώληση. Ωστόσο, θα χρειαστεί να τα κυνηγήσουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα' ναι στο πλευρό μας, όσον αφορά πιθανές δυναμικές αντιδράσεις. Το πολύ πολύ να ασκήσει μια χλιαρή πίεση, αλλά μέχρι εκεί.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Τετάρτης, θα χρειαστεί να δούμε και πιθανές κινήσεις χωρίς την ΕΣΗΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ! Και θα τα πάρουμε, είτε με το καλό, είτε με το ζόρι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΔΟΛΦΟΣ ΟΝΤΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ CENTRIC. ΤΟ ΞΕΡETE OTI H DYSFHMISH ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν η "Αγία Οικογένεια" και τα συμπαρομαρτυρούντα της, φαίνεται ότι οδεύουν στο τέλος τους, αλλά σιγά μη κάτσουν να σκάσουν ...
Τις λαμογιές τις έκαναν, με ... ελευθέρας, τις κονόμες τους και τις απανθρωπιές τους επίσης, οπότε ήλθε η ώρα να σαλπάρουν άνετοι, ωραίοι και ανενόχλητοι ...
Εμείς λοιπόν, οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Sportime, για τους οποίους ουδείς - από τις 10 Απριλίου και μετά - μπήκε στον κόπο να μας εξηγήσει αν είμαστε απολυμένοι, άνεργοι, χωρίς δουλειά, τι στο διάολο ακριβώς, αλλά σίγουρα απλήρωτοι 7 μήνες και ανασφάλιστοι άλλους τόσους, δεν τελειώσαμε ακόμη.
Θα μας βρούνε μπρστά τους, στα όποια σχέδια εξυφαίνονται.
Η κυρία ΕΣΗΕΑ, ας το βάλει καλά στο μυαλό της. Δεν ξεμπλέκουν έτσι μαζί μας.
Ζητάμε:
1. Πλήρη ενεργοποίηση των αποφάσεων της, από τον Φλεβάρη
2. Λύση του ασφαλιστικού μας ζητήματος σε ΤΣΠΕΑΘ, ΕΔΟΕΑΠ, ΙΚΑ
3. Αξιοποίηση κάθε νομικού μέσου
4. Επαναβεβαίωση της απόφασης για κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων στην περίπτωση που επιδιωχθεί η λειτουργία των ΜΜΕ του "Ομίλου", με τις τωρινές ονομασίες τους ή άλλες, χωρίς εμάς και χωρίς την εξοφληση όλων των δεδουλευμένων μας. Όπως επίσης χωρίς την πλήρη αποζημίωση αναλόγως τα χρόνια προϋπηρεσίας μας.
Τελεία και παύλα. Η Θεσσαλονίκης, μπορεί να γίνει το Βατερλώ όλων εκείνων που χρόνια τώρα, μένουν βουβοί και άβουλοι σε ένα από τα μεγαλύτερα - αν όχι το μεγαλύτερο - σκάνδαλο του Ελληνικού Τύπου.

Φώντας Χήτας

Ανώνυμος είπε...

Θα παρακαλούσα τους συναδέλφους τις εξέδρας αν μπορούν να μεσολαβήσουν να προσληφθώ και εγώ εκεί.(στο sportime έπερνα 4.000 ευρώ περίπου για μερικά μονόστηλα.)εκεί και με 3.700 έρχομαι.

Φώντας Χήτας

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που χρησιμοποίησε το όνομα μου για να γράψει το παραπάνω προβοκατόρικο σχόλιο, μόνο αλήτης μπορεί να είναι.
Τέτοιος ξεπεσμός;

Φώντας

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος από την Αγία Οικογένεια θα το έγραψε σίγουρα. Όπως ακριβώς και το τρίτο στη σειρά σχόλιο που λέει για το Ροδόλφο.

Ποιο ποινικό αδίκημα ρε λαμόγια?? Τα χρωστούμενα έξι μηνών τι είναι?? Για ισόβια? ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Όπως ανύπαρκτες και λαμογίστικες είναι και όλες οι εταιρίες σας! ΛΑΜΟΓΙΑ! Η φωτογραφίες σας είναι για να παίζουμε βελάκια....

Ανώνυμος είπε...

ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε τις θέσεις κάποιων δικών μας φίλων. Ανθρώπων που πρόσφατα ήταν στην ίδια πλευρά με εμάς όπως ο Μανετάκης, ο Κεφαλογιάννης, ο Καναβαράκης, ο Σεβαστιάδης... Αλλα και ακόμα παλαιότεροι όπως είναι ο Μητροφάνης, ο Κοσμάς, ο Σαμπράκος. Ολοι πέρασαν από το Sportime και δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα αισθναθούν καλά αν μάθουν ότι ο ΔΟΛ δεν δίνει δεκάρα για όσους έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Λογικά η ΕΣΗΕΑ, θα πρέπει να ετοιμάζει απεργία στο ραδιόφωνο και σε όποιο άλλο μέσο λειτουργήσει αν δεν πληρωθούν τα δεδουλευμένα και αποζημιωθούν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι. Μπροστάρηδες σε αυτή την απεργία θα πρέπει να είναι αυτοί που προαναφέρθηκαν

Ανώνυμος είπε...

Με μεγάλη λύπη της θα αναγκαστεί να... "συρθεί" η ΕΣΗΕΑ σε απεργία και άλλες κινητοποιήσεις. Και για να μην γενικεύω και επειδή όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια, κάποιοι από το ΔΣ θα αναγκαστούν.
Καλές οι προσωπικές φιλοδοξίες, καλό να μην θέλουμε να στεναχωρήσουμε κάποιους, αλλά στο κάτω- κάτω δεν σας ζητήσαμε να μας σώσετε με το ζόρι όταν θέσατε υποψηφιότητα στην Ένωση... Οι καρέκλες, οι στόχοι και τα οφίτσια, έχουν δυστυχώς και... αντίτιμο. Και εκεί είναι το δίλημμα, με ποιους να πας και ποιους να... απορρίψεις.
Υ.Γ. Γιώργο Βλαβιανέ, μου θυμίζεις πότε ξεκίνησες και από πού; Μήπως στα τέλη της δεκαετίας του '70 από την Αθλητική και δούλευες με κάποιους Αλυσανδράτο και Κούρκουλο που σήμερα δοκιμάζονται; Είσαι μέλος του ΔΣ. Πού βρίσκεσαι φίλε και συνάδελφε;
ΥΓ2: Η προηγούμενη απορία δεν καθαγιάζει την απραξία των υπολοίπων που έχουν ευθύνη...
Γιάννης Κούρκουλος

Ανώνυμος είπε...

"Κυρία" Φρύνη πέρνα και καμιά μέρα από το Μοσχάτο που σε πεθυμήσαμε. Και για σένα "κύριε' Κυριακόπουλε τα ίδια ισχύουν. μην χρειαστεί να περάσουμε εμείς από Παλιό Φάληρο και Ρέντη...

Ανώνυμος είπε...

"ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΔΟΛΦΟΣ ΟΝΤΟΝΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ? ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ CENTRIC. ΤΟ ΞΕΡETE OTI H DYSFHMISH ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ?"

Ελα - με φόρα όμως - να μάς κάνεις μήνυση και φέρε και τον πρόεδρο μαζί σου για να διαπιστωσεις ακριβώς τι σημαίνει ποινικό αδίκημα.
Αντε ΛΑΜΟΓΙΑ που θα βγάλετε και γλώσσα. Σφουγγαρίστρες της Πειραιώς που μάθατε κι από μπίζνες.
Τι έγινε; Σφίξαν οι κώλοι που δεν έχουμε πρόσωπο πλέον στην αγορά;

Συντάκτης Sportime

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα κάνει η ΕΣΗΕΑ! Δεν ευκαιρεί, λένε απ' την Ακαδημίας, να δεχτεί τους εργαζόμενους σε Sportime και Αθλητική Ηχώ. Οι άνθρωποι βρίσκονται επί έξι μήνες σε καθεστώς ομηρίας και πλέον δεν μπορούν να κάνουν υπομονή.
Το περασμένο Σάββατο υπό την πίεση των εξελίξεων (επικείμενη πώληση ραδιοφωνικού σταθμού Sportime) ζήτησαν να γίνει μια έκτακτη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ για το θέμα τους την Δευτέρα.
Ο συνταξιούχος μέλος του ΔΣ Χρήστος Κυρίτσης τους έλεγε τότε πως μόνο την Τρίτη μπορεί να τους δεχτεί η Ενωση κι αφού μετά από πίεση των εργαζομένων κλείστηκε το ραντεβού, οι υπάλληλοι της Ενωσης τους ενημέρωσε ότι η συνάντηση θα γίνονταν τελικά Τετάρτη.
Πριν λίγο οι υπάλληλοι τηλεφωνούσαν στον κόσμο για να ακυρώσουν το προγραμματισμένο για αύριο ραντεβού, χωρίς να ορίσουν νέο. Κατάλαβαν ότι πλέον δεν έχουν περιθώριο να την σκαπουλάρουν και ψάχνουν τρόπο να αποφύγουν την αντίδραση των εργαζομένων.
Εκτός και εάν θέλουν οι άνθρωποι να δώσουν χρόνο σε Ρέστη και Λαμπράκη να ολοκληρώσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Υπάλληλοί τους δεν είναι άλλωστε… Λογικό είναι βέβαια να θέλουν να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, δεν τους υποχρέωσε ωστόσο να γίνουν συνδικαλιστές. Κι επιτέλους εάν δεν θέλουν ή απλά δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα των συναδέλφων ας παραιτηθούν!
Κύριε Σόμπολε, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Κάνε κάτι ή εάν είσαι ανίκανος να το κάνεις παραιτήσου!

Ανώνυμος είπε...

Μη τσιμπάτε. Αύριο όλοι κανονικά στην ΕΣΗΕΑ. Θα τους περιμένουμε όλους εκεί!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι ΡΕ! Ολοι κανονικά στη συνάντησή μας αύριο στην ΕΣΗΕΑ.
Κι αν θέλουν οι σύμβουλοι, ως γνήσιες κοτούλες, ας μην εμφανιστούν αύριο. Δεν μπορεί. Αύριο, μεθαύριο, την άλλη εβδομάδα κάποτε θα εμφανιστούν. Και θα πρέπει - επιτέλους - να πάρουν θέση οι εργατοπατέρες μας. Ξεκάθαρη θέση.
Είτε με το κεφάλαιο, είτε με το λαό που λέει κι ένα σύνθημα.

ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
ΩΡΑ 13:30
ΙΣΧΥΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε όλοι εκεί!
Ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και τα παιδιά της Αθλητικής Ηχούς!
Ειδοποιήστε όποιον μπορείτε. Οσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι τέλειωσαν τα ψέματα.

Υ.Γ.: Κύριε Ράμμο εσύ θα είσαι εκεί, να μας πεις πως δεν είναι η ΕΣΗΕΑ ο αντίπαλό μας; Ή μήπως έχεις πάρει άλλη γραμμή απ' το κόμα;

Ανώνυμος είπε...

Πουλάκι μου... Ψυχοπονέθηκες το Ρούντι μη τού χαλάσει τ' όνομα στην πιάτσα των μάνατζερ; Σιγά τ' αυγά, ρε μεγάλε!
Δεν μπα νά' ναι και διευθύνων σύμβουλος στον Κόκκαλη... Κάποτε είχε αναμιχθεί και φανερά στα ΜΜΕ και πουλούσε φούμαρα σε πολύ κόσμο και κάποτε -ίσως και τώρα- είχε μερίδια στις εταιρίες που εξέδιδαν (κυριολεκτικά και μεταφορικά...) το Σπορτάϊμ! Αρα έχει και είχε μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση... Πού λοιπόν δυσφημείται ο εξέχων αυτός νους του ελληνικού επιχειρείν;

Ανώνυμος είπε...

Αύριο όλοι στην ΕΣΗΕΑ όπως έχουμε πει. Θα μας δεχτούν θέλουν δεν θέλουν. Ολοι εκεί παιδιά, δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά αυτοί!!!

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ 1: Ποιές άλλες φωτογραφίες θα δούνε το φως της δημοσιότητας τις επόμενες ημέρες;
Κουίζ 2: Σε ποιά ...Τράπεζα ανήκει το κτίριο της Θεσσαλονίκης;
Δύσκολα σας βάζω, έ.
Έ ρε γλέντια ...

Ανώνυμος είπε...

Τι τους κράζετε ρε;

ΕΜΕΙΣ τους ανεχτήκαμε.

ΕΜΕΙΣ τους πιστώναμε με εργασία χωρίς μηνιαίες βεβαιώσεις αποδοχών…

ΕΜΕΙΣ δουλεύαμε για άλλες εταιρείες και από άλλες παίρναμε εκκαθαριστικό.

ΕΜΕΙΣ αφήσαμε στο κεφάλι μας τον κάθε απίθανο που περίμενε τις… γιορτινές μέρες για να πιάσει στον ύπνο τους ανταγωνιστές του.

ΕΜΕΙΣ ανεχτήκαμε τους ρουφιάνους υπηρεσίας.

ΕΜΕΙΣ λυγίσαμε και ξαναβγάλαμε το “Sportime” με τις ροζ σελίδες.

ΕΜΕΙΣ επιτρέψαμε να μας δώσουν δυο μισθουλάκια για την «εθελουσία».

ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ και τώρα πάλι ΕΜΕΙΣ…

Ο αλήτης Κυριακόπουλος δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο και «εμείς» (άκουσον, άκουσον!) πάμε να δούμε τι έχει να μας πει ο ΚΥΡΙΟΣ Κυριακόπουλος. Ετσι δεν το είπατε κ. Κυρίτση;

ΕΜΕΙΣ περιμένουμε πάλι από τους «Βλαβιανούς» (με τη… νομιμότητά τους!) να υποστηρίξουν συνδικαλιστικά θέματα.

ΕΜΕΙΣ καθόμαστε και ανεχόμαστε να μένουν ανεφάρμοστες αποφάσεις που λαμβάνει η ΕΣΗΕΑ.

ΕΜΕΙΣ κρατάμε το θέμα στα όρια των (πρώην;) γραφείων μας και της αίθουσας συσκέψεων της ΕΣΗΕΑ.

ΕΜΕΙΣ περιμένουμε από τον μετριοπαθή, άτολμο, χαχόλο, συνδικαλιστικό ηγέτη (;;;) μας να δείξει τον δρόμο.

Για ότι μας ξημερώνει σύντροφοι ΕΜΕΙΣ είμαστε υπεύθυνοι…

ΕΜΕΙΣ και οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας…

Με τιμή
ΕΝΟΧΟΣ συντάκτης

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω αφού γινόντουσαν όλα αυτά και τα έβλεπες γιατί δεν παραιτήθηκες, ή γιατί δεν πήγες να πνίξεις τους πραγματικούς υπεύθυνους; Αυτό το ξέχασες στην αυτοτοκριτική σου ε;
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα...
...Τους έβγαλες Αγιους χωρίς αμαρτίες. Ολα εμείς. Μόνο τιμητική πλακέτα δεν τους έδωσες! Αλλά βέβαια αφού από την Αγία Οικογένεια είσαι τι θα γράψεις;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε τι μας νοιάζει σε ποιον ανήκει το κτήριο ή αν θα βάλουμε άλλες φωτο και διάφορα?
το θέμα είναι πως θα πάρουμε τα λεφτά μας όλα τα άλλα είναι για να δείξουμε μεταξύ μας, πράγμα που δεν σε συμφέρει, ποιός ήξερε!
ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ? ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει αυτός με τα πολλά "ΕΜΕΙΣ". Στα περισσότερα έχει δίκιο. Και ο τύπος που του απαντάει από κάτω δεν πρέπει να είναι πάνω από 15 χρονών...

Είναι τόσο απλό να παραιτηθείς ρε φίλε; Όταν σε μια παρέα γίνεται μια συζήτηση και εσύ διαφωνείς, σηκώνεσαι και φεύγεις? Πόσο μυαλό μπορεί να έχεις?

Κανέναν δεν έβγαλε Αγιο ο συνάδελφος. Αλήτες τους χαρακτηρίζει! Απλά, το δικό σου το μυαλό φτάνει μέχρι εκεί. Τιμητική πλακέτα χρειάζεσαι εσύ, με μια ανοικτή παλάμη πάνω της.

Πόσο ανύπαρκτοι και παιδάκια είναι κάποιοι, που όταν διαβάζουν μια άποψη που τους ξυνίζει, αμέσως χρεώνουν στην Αγία Οικογένεια...

Τελικά, γι' αυτό φτάσαμε μέχρι εδώ. Διότι ανάμεσα στους ταλαίπωρους, τους αληθινούς αγωνιστές, αυτούς που πραγματικά αγωνιούν και παλεύουν, υπήρχαν διστυχώς και κάποιοι "πουθενάδες", που έβλεπαν μόνο φαντάσματα. Αλλά κατά τ' άλλα, είναι τεράστιες κότες...!

Όσο για τον τελευταίο, έχει επίσης μεγάλο δίκιο. Τι μας νοιάζουν ρε αυτές οι μαλακίες με τις φωτογραφίες και την ιδιοκτησία του κτιρίου? Ποιος ασχολείται?
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ! Αυτό έχει σημασία! Τι κάναμε για τα λεφτά μας? Περιμέναμε τη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ πάλι?
Τι παραλήρημα ήταν αυτό με τις μαλακίες του τύπου... να πάμε με το ζόρι στην ΕΣΗΕΑ κι ας μην έχει συνεδρίαση? Ξεχάστε ρε την ΕΣΗΕΑ. Δεν ενδιαφέρονται οι άνθρωποι! Είστε τελείως άβουλοι? Δεν μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας?

Μετά από έξι μήνες, ένα είναι το συμπέρασμα: Αυτοί που μιλούν για ΕΣΗΕΑ, είναι οι χέστες! Αυτοί που δεν θέλουν να αναλάβουν την ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί! Αυτοί που χέζονται ακόμα και μπροστά στα λαμόγια, μπροστά στον Κωσταγιώργη. Χέστες και μπροστά στη Φρύνη! Έτσι και τους πει καμιά κουβέντα, θα της απαντήσουν... "ποιος εγώ? Όχι εγώ? Η ΕΣΗΕΑ παίρνει τις αποφάσεις! Μη μας μπλέκετε εμάς".....
Κλασσική απάντηση χέστη δημοσιογράφου, δήθεν αγωνιστή...

Κοιμήσιδες!! Βολεύεστε στις δεύτερες και τρίτες δουλίτσες σας και κατά τ' άλλα... ύπνος ελαφρύς! ΑΙΜΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!! ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟΝΩΝ....!! Αλλιώς, άντε στους ανύπαρκτους Τρίμηδες και Ράμους που από μπλα-μπλα είναι πρώτοι. Από έργα... μόνο σε dvd!
Και μην πείτε ότι είμαι με το Σόμπολο! Τον χέζω και αυτόν. Απλά αυτός το λέει και το φωνάζει: "Είμαι χέστης και ανύπαρκτος και δεν ανοίγω κόντρα με κανέναν". Ο έντιμος χέστης, είναι προτιμότερος... Οι άλλοι, άντε καληνύχτα... Το 2014 θα ειδοποιηθούμε για τα λεφτά μας...

Υ.Γ. Θα βρεθούν κάτι πανέξυπνοι με IQ -50, που θα πουν... "καλά, γιατί τα λες και δεν τα κάνεις?".
Πώς να τα κάνω μόνος μου βρε ύπνοι? Αφού σας έχω κόψει... Κανείς δεν θα ακολουθούσε... Εγώ ποιος είμαι, ο
... Σκοτεινός Εκδικητής? Αν ξεπαγώσει το αίμα μέσα σας και βρείτε παλμό (διότι τώρα είστε νεκρή φύση), μην ανησυχείτε! Θα σας βρω εγώ να σας ενισχύσω... Μέχρι τότε... όνειρα γλυκά! Και μην ξεχάσετε να μάθετε πότε συνεδριάζει η ΕΣΗΕΑ. Είναι καταλυτικής σημασίας.... Εκεί θα κριθούν όλα...

Ανώνυμος είπε...

Εχω δει μαλάκες και μαλάκες αλλά σαν και αυτό το τσατσόνι δύσκολα θα βρεις. Βάλε όνομα ρε καραγκιοζάκο με υψηλό IQ γαμώ τις φούστες που φοράς...

Ανώνυμος είπε...

Τσατσόνι!!!! Χα χα χα χα χα χα!!! Ίδιοι και απαράλλαχτοι!
Βάλε και εσύ όνομα να ξεβρακωθείς! Από τα 25 σχόλια αυτής της ανάρτησης, ζήτημα να υπάρχουν 2-3 ονόματα! Και ζητάς από εμένα όνομα μωρή αδερφή??
Φτάνει που λέω τα πράγματα με το όνομα τους... Δεν χρειάζεται κανένα άλλο όνομα...

Ανώνυμος είπε...

"Κοιμήσιδες!! Βολεύεστε στις δεύτερες και τρίτες δουλίτσες σας και κατά τ' άλλα... ύπνος ελαφρύς! ΑΙΜΑ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!! ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΥΛΑΕΙ!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΛΛΟΝΩΝ....!!"

Αφού θέλεις αίμα χτύπα το κεφάλι σου στον τοίχο μήπως συνέλθεις.
Ισως τότε σου κατέβουν επιχειρήματα και συγκεκριμένη πρόταση - δράση να πείσεις πως θα πάρουμε (όπως υποστηρίζεις: "ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΡΕ! Αυτό έχει σημασία!").
Φαίνεται όμως ότι ξέρεις μόνο να χρησιμοποιείς "άλλοθι τύπου":
"Πώς να τα κάνω μόνος μου βρε ύπνοι? Αφού σας έχω κόψει... Κανείς δεν θα ακολουθούσε... Εγώ ποιος είμαι, ο
... Σκοτεινός Εκδικητής?".

Εκανες πρόταση κι έμεινες μόνος; Βγήκες μπροστά και σ εγκατέλειψαν όλοι να παλεύεις με το θηρίο.
Γιατί μωρή ανώνυμη κότα δεν λες το αυτονόητο;
Οτι σε νιάζει μόνον κάποιος να σου φέρνει σε φακελάκι τα λεφτά σου. Μετά θα διαμαρτύρεσε γιατί δεν σου έφεραν και την ανάλυση των κρατήσεων;

Ντροπή σου να απευθύνεσε με τέτοιο ύφος σε ταλαιπωρημένους συναδέλφους σου.
Δεν είσαι ένας απο εμάς.
Από το Sportime "αδερφές" (στην πρακτική) πέρασαν πολλοί, πουσταράδες και πουστράκια όμως δεν είχαμε σχεδόν ποτέ.

Γιαυτό κολλητέ του Βαλλιανάτου καλές διακοπές και καλό ταξίδι στην Τήλο με τον καλό σου.
Αντε και καλούς απογόνους.
Τα λεφτά σου κάποτε θα τα πάρεις για κεινη τη σιλικόνη που ήθελες να κάνεις...

Επώνυμος συντάκτης Sportime
(αλλά μόνον στις "αδερφές" κι όχι στους πούστηδες και στα πουστράκια)

Ανώνυμος είπε...

Aρχίσανε οι "ΜΕΝ" και οι δε τις ελληναράδικες παπαριές!

EΛEOΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που τα λένε ωραία τους γουστάρω! Το σχόλιο σου ήταν απίθανο! Πες με μαζόχα, ότι θες... Οι έξυπνες επιθέσεις μου κάνουν. Δείχνεις -αν και ανώνυμος- ότι έχεις αρχίδια και τέτοια κραξίματα εγώ τα αποδέχομαι. Πολύ απλά διότι δεν είμαι αδερφή, κι ας λες ότι θες!
Εγώ έτσι σας θέλω καυλιάρηδες μου! Να βράζει το αίμα σας!!! Χώστε κι άλλα! Πιο ωραία μπινελίκια!

Απλά, με τα προηγούμενα σχόλια μου, ήθελα να σας δείξω ότι αυτή τη συμπεριφορά που βγάζετε απέναντι μου, ήθελα μια φορά να τη βγάλετε και στον Κωσταγιώργη! Να τον πιάσετε απ' τον γιακά. Να του χώσετε μπινελίκια αβέρτα. Αφήστε τις... προτάσεις και τις ίδιες μαλακίες που επανέλαβες και εσύ από πάνω μου. Έξι μήνες προτάσεις κάνουμε! Έξι μήνες στην ΕΣΗΕΑ πάμε! Εγώ απλά είπα ότι όποιος συνεχίζει τις... προτάσεις και γουστάρει ΕΣΗΕΑ, είναι ένας κανονικός κοιμίσης και κότα.

Εγώ δεν περιμένω με φακελάκι τα λεφτά μου, όπως υποστηρίζεις. Τα θέλω τώρα και δια της βίας!!! Κατάλαβες μικρέ?? Εσύ πήγαινε στο Σόμπολο να στα φέρει!

Κατά τ' άλλα, δεν αλλάζω γνώμη. Σε γουστάρω. Μόνο και μόνο επειδή αγρίεψες! Αυτό ήθελα... Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλοι...

Ανώνυμος είπε...

"Εγώ δεν περιμένω με φακελάκι τα λεφτά μου, όπως υποστηρίζεις. Τα θέλω τώρα και δια της βίας!!! Κατάλαβες μικρέ??"

Πήγαινε με βία και πάρτα από την Ιμπατατούρ που υπέγραψες συμφωνία με τον Κωσταγιώργη και με εγγυητή το πρακτορείο.
Αντε μαλάκα, μυρωδιά.
Ρεζίλι γίνεσε σταμάτα να γράφεις και ήδη πολύ χρόνο σου αφιέρωσα. Βλάκα!!!

Ανώνυμος είπε...

Το χόντρινες πολύ καραπουσταριό του κερατά και τώρα δυστυχώς αν τύχει και μάθω ποιος είσαι, θα σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις! ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ! ΤΑ ΑΠΑΝΤΑ!

Εγώ σε πήγα με το καλό μωρή γαμιόλα και μου απαντάς έτσι?
Πέθανες ρε ανύπαρκτε! Κρύψου στο γαμόσπιτο σου!

Μανώλης είπε...

Επειδή το πράγμα παρατράβηξε και παρά το ότι έχω αποφασίσει να απέχω από τις δημόσιες συζητήσεις - λόγω και ενός προσωπικού προβλήματος, θα προσπαθήσω να επιχειρηματολογήσω. Οποιος συμφωνεί- συμφωνεί, όποιος διαφωνεί - διαφωνεί, όποιος θέλει βρίζει- εξάλλου το βαρέλι φαίνεται πως έχει ακόμη απόσταση μέχρι τον πάτο.

Τα πράγματα προφανώς και δεν είναι απλά. Δεν ξέρω αν πούλησε ο Κυριακόπουλος. Αν όντως είναι έτσι, προφανώς έχουμε έννομο συμφέρον να εισπράξουμε κι εμείς κάτι από τα χρωστούμενα των επτά μηνών. Ωστόσο το κυρίαρχο δεν είναι αυτό. Σημαντικότερο όλων είναι για όσους έχουμε μείνει στην εφημερίδα - δεν έχουν παραιτηθεί, δεν έχουν άλλη εξαρτημένη σχέση εργασίας και περιμένουμε τις εξελίξεις - εφόσον σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούμε να τις προκαλέσουμε, είναι να δούμε τι γίνεται στο εξής.

Γνωρίζοντας πολύ λιγότερα από εσάς, καταθέτω μερικές σκέψεις- προτάσεις.

1ον. Ζητάμε από την ΕΣΗΕΑ 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΕ για την κατάσταση που έχουν περιέλθει Sportime και Αθλητική Ηχώ. Αν το αίτημα εκπέσει, ζητούμε στάση εργασίας, με υποχρέωση των ΜΜΕ να μεταδίδουν μήνυμα για τους λόγους της κινητοποίησης. ΟΣο περισσότερο ακουστεί, τόσο το καλύτερο. Μπορούμε να κερδίσουμε κάτι; Πάντως δεν έχουμε τίποτε περισσότερο να χάσουμε.

2ον: Μακάρι τώρα που μιλάμε να έχουν πληρωθεί οι λιγοστοί δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου. ΩΣτόσο όσο αυτό βρίσκεται στη Θεσσαλονίκης, υπάρχουν τρόποι αντίδρασης. ΚΑλούμε τους συνεδέλφους των media, και προχωρούμε σε δυναμική κινητοποίηση. Περισσότερα επ΄ αυτού κατ΄ ιδίαν.

3ον: Καταγγέλουμε στην ΕΣΗΕΑ (γιατί να κινηθεί από μόνη της αποκλείεται), τους "συναδέλφους" που συνεργάστηκαν - προφανώς όχι έχοντες εθελοντική διάθεση, σε διαφημιστικό σποτ μεγάλου τραπεζοπιστωτικού ιδρύματος. Δεν λέω, η είσπραξη, είναι είσπραξη, αλλά ορισμένα πράγματα - εγώ τουλάχιστον επιμένω πως - συνεχίζουν να μην έχουν τιμή πώλησης.

4ον: Εκκληση προς τους διαχειριστές του blog μας. Κόψτε τα υβριστικά και υποκινούμενα post. Δεν είναι δυνατόν ο Φώντας, ή ο Γιάννης, ή όποιος άλλος συνάδελφος ο οποίος δεν θέλει να δημοσιοποιήσει την ταυτότητά του, να πρέπει να απαντούν σε λιβελόγραφήματα εγκάθετων μυαλοφυγόδικων που αποκλειστικό στόχο έχουν να μας διασπάσουν (ακόμη περισσότερο).

Απορία. Αν είχαν "κλείσει" - Ο Θεός να φυλάει για τους συναδέλφους μας, ΤΑ ΝΕΑ, η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, το ΕΘΝΟΣ, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η ΕΣΗΕΑ τι ακριβώς θα έκανε;

Επίλογος: Εχουμε τα αυτιά και τα μάτια μας ανοικτά, για τους συναδέλφους που περνούν περισσότερο δύσκολα. Αν υποπέσει στην αντίληψή μας ότι υπάρχει έστω και ένα μεροκάματο, κινητοποιούμαστε άμεσα.

Συγνώμη αν έγινα κουραστικός, συγνώμη και για το ότι δεν συμμετέχω όσο θα ήθελα, ενδεχομένως -για να είμαι ειλικρινής- και θα μπορούσα.

** Καλά, εκείνοι που γράφουν αυτά που γράφουν εναντίον συναδέλφων, δεν έχουν ούτε ένα γραμμάριο τσίπα; Και καλά αν είναι "εξωσχολικοί". Αν όμως είναι και αυτοί συνάδελφοι, δεν ξέρουν ότι η πιάτσα είναι μικρή και κάπου θα το φέρει να τα πούμε ξανά; Εκτός κι αν έχουν ήδη δέσει το γάιδαρό τους...

Συναδελφικά
Μανώλης Παρδάλης

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΝΕΡΑ...

Ο "ΕΝΟΧΟΣ" συντάκτης πετυχε το στοχο του!

Από την άλλη, όμως, μερικοί μοιάζουν αδιόρθωτοι μέχρι βλακείας και εκτεθείκαμε πάλι. Θέλω να πιστεύω ότι είναι προβοκάτορες οι υβριστές.

ΥΓ-1: Οπως έχει γράψει (πολλές, πολλές αναρτήσεις πριν) και το "piranxas" : ΜΗ ΤΣΙΜΠΑΤΕ !!! )

ΥΓ-2: Μπορείτε, όμως να ΔΑΓΚΩΝΕΤΕ !

ΥΓ-3: Μπράβο Μανώλη. Τέτοιες θέσεις χρειάζεται το Blog. Και παρουσία, βέβαια!

Με τιμή
ΕΝΟΧΟΣ συντάκτης

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουμε και λίγο πλάκα;

Οντως εκτεθήκαμε (στο μήνυμα) με το "εκτεθείκαμε", αλλά τουλάχιστον το είδα μόλις "ανέβηκε" το μήνυμα, και εν τέλει ΑΛΛΟΥ αλλού είναι το θέμα!

Με τιμή
ΕΝΟΧΟΣ συντάκτης

Ανώνυμος είπε...

Είναι όντως του Sportime;

"...Εγώ έτσι σας θέλω καυλιάρηδες μου! Να βράζει το αίμα σας!!! Χώστε κι άλλα! Πιο ωραία μπινελίκια!.."
Σχόλιο δημοσιογράφου στο μπλογκ! Είναι μετά να ψάχνει κανείς γιατί υπάρχουν Κωσταγιώργηδες; Είναι να ρωτά γιατί η ΕΣΗΕΑ είναι αυτή που είναι;
Συνάδελφε και ανώνυμε φίλε, λες: Τα λέμε 6 μήνες... Είσαι σίγουρος ότι ήσουν το Σάββατο που τα λέγαμε με Ράμμο, Κυρίτση και τα παιδιά της "Ηχους"; (για μένα πάντα Ηχώ θα είναι). Γιατί δεν είδα κανέναν -πλην της Εφης- να βγάζει δυναμικότητα και κυρίως επιθετικότητα σαν και αυτή που βγάζεις εδώ ανώνυμα. Και η Εφη τόκανε φόρα παρτίδα. Μήπως ήσουν σπίτι; Δεν ξέρω... Απλώς ρωτάω.
Λυπάμαι για όσα έγραψες, κυρίως για τον τρόπο και τη φρασεολογία. Δεν ήμουν εγώ αυτός που σου απηύθυνα το λόγο, αλλά ειλικρινά θλίβομαι πολύ για το ύφος. Ειλικρινά...
...Εκτός πια και αν είσαι βαλτός και όχι δημοσιογράφος να να δημιουργήσεις εντυπώσεις για το πόσο άθλιοι είμαστε...
Γιάννης
Υ.Γ: Καλημέρα Μανώλη, συμφωνώ σε όλα μαζί σου
ΥΓ2: Πέρα απ τις διαφωνίες υπάρχει και κάτι άλλο σημαντικό. Η αξιοπρέπειά μας. Και η ιστορία που χτίσαμε όλοι μαζί 14 χρόνια... Και νομίζω ότι δεν έχει δικαίωμα κανείς να μας τη λασπώνει. Είτε ανήκει στο "μαγαζί", είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη είσαι έξυπνος, μπαρουτοκαπνισμένος και έχεις μια διαδρομή τόσων χρόνων στο χώρο ώστε να καταλαβαίνεις κάποια απλά πράγματα.
Αυτός / ή / οί /ές που γράφουν με τέτοιο χυδαιολόγιο στο blog μας, σίγουρα δεν είναι από την εδώ πλευρά. Την ΔΙΚΗ μας πλευρά. Τον / τους χαρίζουμε στην ΑΠΕΝΑΝΤΙ πλευρά, αυτή που θα μας βρίσκει στο διάβα της, όσες λαμογιές και αν επιχειρήσει για να μας αποτελειώσει ...
Για να μη ξεχνιόμαστε λοιπόν και να μην αποπροσαντολίζονται τα πράγματα:
1. Είμαστε άνεργοι; Αν ναι, εκείνοι που πρέπει, οφείλουν να μας εντάξουν στο ταμείο ανεργίας
2. Είμαστε απολυμένοι; Αν ναι, τότε εκείνοι που πρέπει, οφείλουν να μας αποζημιώσουν
3. Είμαστε εργαζόμενοι στην εφημερίδα Sportime; Κατά την άποψη μου και την άποψη της νομικής υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ, ΝΑΙ, αφού ισχύει κανονικά η εξώδικος διαμαρτυρία μας - από τις αρχές Απρίλη - με την οποία καθιστούμε υπεύθυνη την "Αγία Οικογένεια" για την μη έκδοση της εφημερίδας.
4. Στη προηγούμενη βάση (3), σημαίνει ότι - κι αυτό θα αποτυπωθεί με σχετική καταγγελία που θα γίνει - το ΤΣΠΕΑΘ οφείλει να μας θεωρεί ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ μέχρι και σήμερα και όχι έως τις 31/12/2007. Αν έχουν ή δεν έχουν πάει ασφαλιστικές καταστάσεις ή αν έχουν αποδοθεί οι ασφαλιστικές μας εισφορές, δεν είναι θέμα δικό μας,αλλά του ΤΣΠΕΑΘ.Ας τους μηνύσουν για παράνομη παρακράτηση ασφαλιστικών εισφορών μας και θα πάμε μάρτυρες κατηγορίας.
5. Ζητήσαμε και θα επιμένουμε, οι αποφάσεις του περασμένου Φλεβάρη, να υλοποιηθούν από την ΕΣΗΕΑ, για σχετικές δράσεις
6. Ζητήσαμε, θα επιμείνουμε και θα το ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ, νομιμοποίηση της όποιας συμφωνίας για πούλημα Μέσου ή Μέσων του λεγόμενου "Ομίλου", μόνον ύστερα από τακτοποίηση των εργασιακών εκκρεμοτήτων μας (ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΌ ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2007 ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΝ)
7. Εφαρμογή κάθε δυνατής νομικής ενέργειας
8. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ


Φώντας

υ.γ Και ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ και ΕΝΟΧΟΣ και ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΕΝΟΣ σωματικά και ψυχικά Συντάκτης, μα πάνω απ' όλα ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ την ευχαριστήθηκα την ανακοίνωση που έβγαλε η ΕΣΗΕΑ... Εσεις την διαβάσατε; Εγώ πάντως όχι, γιατί απλά δεν βγήκε καμία ανακοίνωση.
Για ακόμα μια φορά η ΕΣΗΕΑ μας ταΐσε ψέματα για να μας ξεφορτωθεί και μετά έπαιξε τον ρόλο που ξέρει καλύτερα: Της πάπιας. Ελπίζω σήμερα να δω την ανακοίνωση και να διαψευστώ για την καχυποψία μου. Διαφορετικά θα πρέπει την Τρίτη οι σύμβουλοι απ’ όλες τις παρατάξεις (υπήρχε ένας εκπρόσωπος από καθεμία χθες στην Ενωση, άρα η ευθύνη βαρύνει όλους) να μας απαντήσουν γιατί λένε περισσότερα ψέματα κι απ' τον Κυριακόπουλο...
Στην επόμενη επίσκεψή μας στην Ακαδημίας μπορούμε πάντως να καταθέσουμε την πρότασή μας. Ετσι για να μην επιτρέψουμε στον κ. Τσαλαπάτη να μας ρωτά με ειρωνικό ύφος: «Λοιπόν, συνάδελφοι τι προτείνετε;» (λες κι αυτή δεν είναι δουλειά της Ενωσης).
Η πρόταση αυτή μπορεί να είναι και αυτή που διατύπωσε παραπάνω ο συνάδελφος Μανώλης Παρδάλης, η οποία με βρίσκει σύμφωνη.

Εφη

Υ.Γ: Καταλαβαίνω πως με τα μπινελίκια ίσως περνούν οι ώρες της ανεργίας πιο εύκολα, αλλά σίγουρα δεν είναι αυτός ο καλύτερος τρόπος να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας. Οποιος έχει νεύρα (εγώ πάντως έχω πολλά από την κούνια μου, τώρα δε πολύ περισσότερα) μπορεί να έρθει την Τρίτη στην Ακαδημίας, να ξεσπάσει! Εκεί θα βρει ηθικούς αυτουργούς της κατάντιας μας.

Ανώνυμος είπε...

Όαση οι δύο τελευταίες τοποθετήσεις, όαση ψυχολογική που την έχουμε ανάγκη.
Προσυπογράφω μέχρι κεραίας όσα λέει ο Φώντας, αλλά μήπως πριν την Τρίτη έπρεπε να βρεθούμε; Μήπως πρέπει να στείλουμε μια εξώδικη πρόσκληση σε κάποιους να τους θυμίσουμε τις υποχρεώσεις τους; Να κάνουν δηλαδή ένα τηλεφώνημα στην Καλλιρόης; να πιέσουν ως εκ του θεσμικού τους ρόλου;
Τα όσα είπε ο Ράμμος, ότι δηλαδή: "Καλά άντε και σας καλύπτει εσάς το ΤΣΠΕΑΘ. Με το δεδικασμένο τι θα γίνει που θα τιναχτεί αύριο το ταμείο στον αέρα με αντίστοιχα περιστατικά;", μας αφήνει παντελώς αδιάφορους επί του παρόντος.
Γιατί εμείς πληρώνουμε για το ταμείο. Άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί! Ας βρουν λύση αυτοί που έθεσαν ευατόν στην υπηρεσία των δημοσιογράφων συνδικαλιζόμενοι...
Επαναλαμβάνω ή άμεση πίεση από πλευράς τους ή εξώδικη πρόκληση. Δεν θάχει ιστορικό προηγούμενο...
Γιάννης

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι οι τεχνικοί του ραδιοφώνου ετοιμάζουν νέα κίνηση στα δικαστήρια -ασφαλιστικά μέτρα- διότι την Πέμπτη ο Κυριακόπουλος δεν πήγε στο ραντεβού για να τους πληρώσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΑ!ΡΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΔΡΑΧΜΗ.ΜΗ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.Η ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΑ!
ΒΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ!
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΗΓΑΝΕ ΕΞΕΔΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΣΤΗΝ GAZZETA ΤΟΥ ΡΟΥΝΤΙ!ΠΩΣ....???

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι ψυχραιμία. Εχει απόλυτο δίακιο ο Μανώλης Παρδάλης. Με απειλές και ύβρεις δεν βγαίνει αποτέλεσμα. Θέλει ουσία και δράση:

1. Ζητήστε, ακόμη και μεεξώδικο, από τη νομική υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ να μας ενημερώσει για όλες τις νομικές κινήσεςι που έκανε και αν έχει καταθέσει τις μηνύσεις για τις μη καταβληθείσες εισφορές στα ταμεία και τα δεδουλευμένα στους εργαζομενους.
2. Σας γνωρίζω ότι χρειάζεται απόφαση από αστική αγωγή για να υποχρεωθεί το ταμείο να αναγ΄νωρίσει τον χρόνο επίσχεσης και να τρέχει να πάρει μετά τα λεφτά από τους εργοδότες.
3. Η μέγιστη ποινή για μη καταβολή δεδουλευμένων και εισφορών είναι έξι μήνες και 15.000 ευρώ πρόστιμο και τα δικαστήρια στις εργατικές διαφορές είναι πάντα υπέρ του εργαζόμενου. Σκεφτείτε λοιπόν: περίπου 20 αγωγές (ποινικό σκέλος) πόσους μήνες φυλακή θα φορτώσουν στην εργοδοσία και ποιό θα είναι το ύψος των προστίμων. Μόνο έτσι θα υποχρεωθεί ο Κυριακόπουλος να πληρώσει.
4. Να συνεχίσουμε την πίεση στην ΕΣΗΕΑ η οποία θα πρέπει να καταλάβει ότι αν δεν πάρουμε αυτά που πρέπει μαγαζί με το λογότυπο Sportime δεν βγαίνει.
5. Ρωτήστε τον κ. Μπελίτση οι τεχνικοί πώς καταφαίρνουν και παίρνουν σύντομα αποφάσεις δικαστικές που υποχρεώνουν την εργοδοσία να πληρώσει;
6. Πιέστε και ξεφτελίστε τους συνδικαλιστές που παίζουν τάβλι στην πλάτη μας. Κι αν η φωνή μας "κοπεί" από τους διαπλεκόμενους τα bloggs που είναι η δημοκρατία της ενημέρωης θα φιλοξενούν τις απόψεις μας οι οποίες θα είναι εξευτελιστηκές για τους διαπλεκόμενους συνδικαλλιστές, για τους πιθανούς εντολείς τους και όχι μόνο. Με ονόμτα και διευθύνσεις.
Γερά και με τσαμπουκά.

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγες μέρες μας θα μας την πέσει ο Σφακιανάκης του ηλεκτρονικού εγκλήματος!
Πληροφορία σίγουρη μετα από καταγγελία του δικηγόρου του Ροδόλφου Οντόνι ιδιοκτήτη και προέδρου της εισηγμένης CENTRIC για τις φωτό και την λέξη συμμορία!!
Θα βγούνε και από πάνω τα λαμόγια!

Ανώνυμος είπε...

Μηνύστε με, μηνύστε με!

Ανώνυμος είπε...

Λένε πως είμαι γκαντέμης
Παλιοκουμούνι, ανάρχας
Χωρίς αιτία φρικάρω
Κι άλλα πολλά εμπριμέ

Πιάσαν τα πόστα κοθώνια
Όλα τα ξέρουν, ξεράδια
Κι ήρθαν λέει να μας σώσουν,
Που να μην σώσουνε ποτέ

Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και μαλάκες
Να δεις που κάποτε
Θα μας πούνε και χαζούς

Μου 'ρχεται ρεύμα τριάντα
Του τηλεφώνου σαράντα
Νερό και νοίκι εξήντα
Και τα κοινόχρηστα δεκαεφτά

Γύρω σαΐνια κανάγιες
Τρώνε με δέκα μασέλες
Θέλουν βρεμένη σανίδα
Και τους φερόμαστε κι ευγενικά

Κάνω εξετάσεις για κοίλη
Όσοι γιατροί, τόσες γνώμες
Γρίπη συκώτι στομάχι
Πάω στο ΙΚΑ με βρίσκουν καλά

Άστα να πάνε στο διάολο
Κάθε καρέκλα και χάχας
Όλα πηγαίνουν στο φούντο
Κι αυτοί εκεί τη λιλής το χαβά

Υ.Γ.: Ολοι την Τρίτη στην Ακαδημίας. Μην ξεχασετε τις βρεμένες σανίδες... Εκτός κι εάν θέλετε να μας πούνε και μαλάκες

Ανώνυμος είπε...

Ολοι εξω από τα γραφεία της gazzeta.gr
Από πίσω πάλι Κωσταγιώργης-Ροδολφος

Ανώνυμος είπε...

"Σε λίγες μέρες μας θα μας την πέσει ο Σφακιανάκης του ηλεκτρονικού εγκλήματος!
Πληροφορία σίγουρη μετα από καταγγελία του δικηγόρου του Ροδόλφου Οντόνι ιδιοκτήτη και προέδρου της εισηγμένης CENTRIC για τις φωτό και την λέξη συμμορία!!"

Για ρωτησέ τον,τον πρόεδρο, ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ SPORTIME απέδιδε τις παρακρατημένες ασφαλιστικές εισφορές των δημ/φων στο ΤΣΠΕΑΘ;

Τον "κύριο στη φωτογραφία δίπλα του μήπως δεν τον γνωρίζει κιόλας;

ΜΑΚΑΡΙ να έρθει να μάς "την πέσει" κάποιος αρμόδιος από κάποια αρμόδια υπηρεσία δίωξης εγκλήματος.

Θα έχουμε πολλά να πούμε
για πολλά λαμόγια που έκαναν πλάκα και κονόμησαν με τη δουλειά μας...

Συντάκτης Sportime

Ανώνυμος είπε...

Είδατε αντίδραση ο Κωστάκης για το κακό που βρήκε τους ανθρώπους στην Πελοπόννησο με το σεισμό;
Δηλώσεις αμέσως από την Αυστρία, άνοιξε το θέμα, έσκυψε στο πρόβλημα.
Καλά έκανε, έτσι πρέπει και μπράβο.

Πάμε τώρα στα δικά μας: περίπου 100 μαλάκες με τις οικογένειές τους έχουν ξεφτιλιστεί από τα λαμόγια.
Κάθε έννοια νόμου και αίσθηση του δίκαιου έχει καταλυθεί με τρόπο προκλητικό.
Τα σπίτια μας δεν έχουν πέσει, αλλά σε λίγο και ‘μεις θα τα εγκαταλείψουμε (αφού δε θα ‘χουμε να πληρώσουμε το νοίκι).
Δε μας έχουν δώσει τα δεδουλευμένα.
Δεν μας αποζημιώνουν, ούτε μας θεωρούν απολυμένους.
Τελευταία κάτι χαφιέδες μας απειλούν για παρέμβαση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος…

ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;
Εχετε ακούσει κάτι ρε ξευτίλες;

Ο σεισμός φαίνεται δεν είχε σπόνσορα την… Πειραιώς και το κράτος (σωστά) θα παρέμβει.
Το αμαρτωλό Sportime, όμως, είχε πάρει δάνεια και η δικαιοσύνη (κακώς) κωφεύει.

Οπότε, Κωστάκη (και Θοδωράκη) τι τα θες, τι τα γυρεύεις;

piranxas

Ανώνυμος είπε...

Εσεις που τους ξέρετε σας παρακαλώ μπορείτε να μεσολαβήσετε να μην κοπούν από την Εθνική Ομάδα αυτά τα "Αντζοτοροσίδια". Αν κοπούν θα είναι μέγα πλήγμα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και θα μείνει φτωχότερο.
Σας ευχαριστώ