Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Στη Νομική Υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ, υπάρχουν δύο χαρτιά που μας αφορούν και έχουν να κάνουν με τα εργασιακά - ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Το ένα έχει σχέση με τον ασφαλιστικό μας χρόνο στο ΤΣΠΕΑΘ (1/1 έως 31/8/2008) και το άλλο με την τελευταία σύμβαση εργασίας μας στο Sportime
Μέχρι την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, θα πρέπει να προσέλθουμε για να τα υπογράψουμε, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις.
Το χαρτί για το ΤΣΠΕΑΘ (ομαδικό) το υπογράφον όσοι, τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαν υπογράψει σχετική αίτηση για καταβολή επιδόματος επίσχεσης εργασίας από το ΤΣΠΕΑΘ.
Το δεύτερο, που αφορά την μονομερή καταγγελία της τελευταίας σύμβασης εργασίας μας με το "Κωστακογιωργέικο" και με το οποίο ζητούμε την αποζημίωση μας και τα δεδουλευμένα μας, το υπογράφουν όσοι είχαν υπογράψει τη σύμβαση με την περίφημη IMPATATOUR τον περασμένο Μάρτη
Οι συνάδελφοι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να έλθουν σε επαφή με την Νομική Υπηρεσία της ΕΣΗΕΑ, όπως επίσης και όσοι αποχώρησαν πριν την έλευση της IMPATATOUR, από την εφημερίδα, για τις όποιες εκκρεμότητες τους.
Τέλος, ενημερώνουμε ότι στις 9 Απριλίου 2009 εκδικάζεται η αγωγή μας (39 συνάδελφοι) και στις 6 Φεβρουαρίου δύο (2) από τις μηνύσεις μας που αναβλήθηκαν τον Σεπτέμβρη.
Συνάδελφοι χωρίς μισθολόγιο εξακολουθούν να είναι οι:
1. Ασβεστάς Άρης
2. Αβραμίδου Ρούλα
3. Γιαννακοπούλου Έφη
4. Δαδαλιάρας Ευγένης
5. Ευαγγελάτος Διονύσης
6. Ίσσαρης Βαγγέλης
7. Ιωακείμ Κατερίνα
8. Κασσαλιάς Μάκης
9. Καλλίδου Σοφία
10. Κόλλιας Σπύρος
11. Κουμανιώτης Παναγιώτης
12. Κούρκουλος Γιάννης
13. Καραμητρούσης Ντίνος
14. Λαγιάκος Πέτρος
15. Λυσσιώβα Σοφία
16. Μάστορας Βασίλης
17. Νικηφόρου Ευγενία
18. Πανταβός Τάκης
19. Παρδάλης Μανώλης
20. Πραμαγκιούλης Θόδωρος
21. Σταραμόπουλος Μάνος
22. Στεφανάκη Ρούλα
23. Χήτας Φώντας

Καλά κουράγια

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από τη λίστα που παρατίθεται, βλέπω ότι είναι αρκετοί εκείνοι που έχουν μείνει χωρίς δουλειά, εξαιτίας της επιδρομής μιας χούφτας απατεώνων, στην εφημερίδα που άλλαξε τα δεδομένα στον αθλητικό Τύπο.
Ερωτώ λοιπόν: Όλα αυτά τα λαμόγια που για τόσα χρόνια σκύλευσαν πάνω στην εφημερίδα, έφαγαν με χρυσά κουτάλια, τάισαν τους συνδαιτημόνες τους και έκαναν τις μπάζες τους, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι;
Κράτος υπάρχει; κυβέρνηση υπάρχει, δικαιοσύνη υπάρχει σ' αυτή τη χώρα, οι εισαγγελείς έχουν ... καταρράκτη στα μάτια τους και δεν βλεπουν;
Ακόμη: Με τις αποζημιώσεις των εργαζομένων τι θα απογίνει; Κανείς δεν θα πληρώσει;

Ανώνυμος είπε...

Σε λίγο θα μας ζητήσουν να τους πληρώσουμε κιόλας!..

ΜΙΧ.Φ.

Ανώνυμος είπε...

Το χειρότερο πάντως δέν είναι ότι δεν πληρώνουν οι απαταιώνες, αλλά ότι αδιαφορούν για εμάς και οι θεσμοί! Το ταμείο μας για παράδειγμα που θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να μας θεωρήσει ανέργους ή να μας ενισχύσει οικονομικά με το ταμείο ανεργίας, το οποίο στην τελική το δικαιούμαστε. Δεν θεωρούμαστε, λέει το ΤΣΕΠΕΑΘ άνεργοι, γιατί ο Κωστα- Γιώργης ποτέ δεν μας απέλυσε. Το ότι δεν έχουμε δουλειά εξαιτίας της ανοχής που έδειχναν στον τρόπο που λειτουργούσε η παρέα του Κυριακόπουλου δεν τους λέει τίποτα. Αφησαν τη βόμβα να εκραγεί με εμάς τις μοναδικές απώλειες...

Ανώνυμος είπε...

Με αφορμή και το τελευταίο σχόλιο, είναι γεγονός ότι δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, εδώ που βρεθήκαμε.
Υπάρχει μια διαδικασία από πλευράς ΕΣΗΕΑ και νομικής υπηρεσίας, για την απεμπλοκή από την ομηρία στην οποία μας έστειλαν οι απατεώνες και τα λαμόγια του Κωσταγιοργέικου. Θα την παρακολουθήσουμε από κοντά, θα πιέσουμε, θα φωνάξουμε, θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορέσουμε αφενός να μας καταλογιστεί ο ασφαλιστικός χρόνος και αφετέρου να θεωρηθούμε άνεργοι και με τη βούλα.
Όλα αυτά, χωρίς χρονοτριβές και υπεκφυγές.
Στην κατεύθυνση αυτή, υποτίθεται ότι συμπαραστάτες θα είναι και όσοι συνάδελφοι, στην πορεία, μπόρεσαν να βρούνε δουλειά και να ησυχάσουν.
Από την άλλη, σε κανένα λαμόγιο δεν χαρίζουμε την προϋπηρεσία μας. Άλλος 14, άλλος 10, άλλος λιγότερα χρόνια.
Κι εδώ θέλουμε ΄με ενεργό ρόλο την ΕΣΗΕΑ, την ΠΟΕΣΥ, τον ΠΣΑΤ.
Όποιος ή όποιοι δε, επιχειρήσουν να αναβαπτίσουν στη κολυμβήθρα του Σιλωάμ, όλα αυτά τα λαμόγια, να ξέρειότι θα μας βρει απέναντι.

Φώντας Χήτας

Ανώνυμος είπε...

"Πρόκληση για τους εργαζόμενους του Sportime"

"Λοιπόν δεν έχουν το Θεό τους πράγματι. Πριν από λίγο, μετά από σχετική πληροφορία, μπήκα στην ιστοσελίδα Sportime.gr και έκπληκτος διαπίστωσα ότι οχι μόνον λειτουργεί αλλά έχει και μπάνερ στο οποίο απευθύνεται σε όσους,λέει, θέλουν να δουλέψουν εκεί ("εργασία στο Sportime.gr")!
Επειδή, όπου νάναι κλείνουμε ένα χρόνο απλήρωτοι, χωρίς εφημερίδα από τις 3 Απριλίου του 2008 και χωρίς αποζημίωση από τα λαμόγια που διαφέντευαν τις τύχες της εφημερίδας που αγάπησε ολος ο αθλητικός κόσμος... (Sportime για όσους ήδη ξέχασαν ...), ζητάμε την άμεση επεμβαση των Αρχών, της ΠΟΕΣΥ, της ΕΣΗΕΑ, του ΠΣΑΤ και όποιου άλλου εντεταλμένου φορέα του Κράτους, για να σταματήσει η πρόκληση.
Να χρησιμοποιείται δηλαδή το λογότυπο της εφημερίδας μας, τη στιγμή που ένα σωρό κόσμος έμεινε στον δρόμο.
Αν μάλιστα, στην ιστορία, είναι ανακατεμένη πάλι η "γλυκιά συμμορία" του Μοσχάτου, τα γνωστά και μη εξαιρετέα λαμόγια, τότε απαιτείται άμεση διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με τους εργαζόμενους στην εφημερίδα Sportime.
Είμαστε εδώ, ακόμη όρθιοι, είτε εργαζόμαστε πλέον σε άλλα Μέσα, είτε παραμένουμε στην ... ψάθα."

Επιτροπή Αγώνα Sportime

Ανώνυμος είπε...

Kαι βεβαια ειναι ανακατεμενη η γνωστη συμμορια, Kωσταγιωργος και Hλιας together...