Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Μας δουλεύουν...


Εμείς οι συντάκτες του Sportime,
δώσαμε κανονικά τη δουλειά μας
για το φύλλο της Πέμπτης 3 Απριλίου 2008.
Εγινε η σελιδοποίηση από τους συναδέλφους τεχνικούς
και η εφημερίδα μας έφυγε στην ώρα της για το τυπογραφείο.
Στα περίπτερα δεν την είδαμε!
Ο κ. Κυριακόπουλος ή άλλος εκπρόσωπος της εκδότριας εταιρίας γνωρίζει το "γιατί";
Εμείς είμαστε εδώ...

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πέτρα Ψαλίδι Χαρτί!

Ανώνυμος είπε...

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ...

Ωρες- ώρες νομίζω, ότι εμείς εδώ στην εφημερίδα, έχουμε παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στο προπατορικό αμάρτημα και τυρρανιώμαστε έτσι...
Αλήθεια, τι αμαρτίες πληρώνουμε; Σε ποιον χρωστάμε κάτι να το ξοφλήσουμε να τελειώνει... Κι ύστερα σου λένε ότι οι περιστάσεις, δεν είναι αυτές που σε κάνουν να παρανοείς...

Ταλαίπωρος συντάκτης (του Σπόρτάιμ)

Ανώνυμος είπε...

θλίβομαι βρε παιδιά για την λουμπα που εχετε πεσει με αυτον τον παπαρα!!!
αληθεια ποσο ασχημο ειναι να εχει κανεις τοση αβεβαιότητα!!!
δεν ξέρω τι να πω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια σας συμπονώ, μα τά 'χα πει! Απλώς στην παραζάλη σας δεν θέλατε να το πιστέψετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα με τον Κωσταγιώργη και τη Φράου Οντόνι (ναι αυτή με το ιταλιάνικο όνομα που μοιάζει με δεσμοφύλακα των Ες Ες σε στρατόπεδο συγκέντρωσης...)
Τώρα που ψάχνει λύσεις κι ο ΔΟΛ σιγά μην πάρει χαρτί με πίστωση και χωρίς να πληρώσει χρεωστούμενα ο Κυριακόπουλος...

Κωστάκη
πες αλεύρι
η...... τσα
σε γυρεύει...

ΥΓ Αλήθεια εκείνη η Γιούλα δεν μπορεί να βοηθήσει λίγο να βρεθούν μπικικίνια;
Δεν έχει τίποτε φίλες να τα φέρουν...

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι και συνάδελφοι, ξυπνήστε!
Η επίθεση σε κάθε είδους δικαίωμα των εργαζόμενων στις γαλέρες των ΜΜΕ είναι σε πλήρη εξέλιξη και μην περιμένετε τίποτε από ΕΣΗΕΑ κλπ.
Τα παιδιά στο Σπορταιμ τα δουλεύουν ψιλό γαζί οι Σόμπολοι, οι Κυρίτσιδες, οι Τσαλαπατομπετινάκιδες αλλά και οι... αριστεροί. Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ. Οι συνάδελφοι δουλεύουν και δεν βλέπουν τη δουλειά τους την άλλη μέρα στα περίπτερα (και στον ανταγωνισμό) και η ΕΣΗΕΑ δικαιολογεί (ε, τι να κάνει, ψάχνει χαρτί) κάποιον απίθανο τύπο που φιγουράρει ως... εκδότης.
Ξυπνήστε...

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο apomesa.info ασχολούνται μαζί σας. Κινητοποιηθείτε να κουνηθεί ο κόσμος από την αδικία που περνάτε

Ανώνυμος είπε...

Τί να πουν οι εκπρόσωποι, έρημοι κι απρόσωποι...
Ποιά ΕΣΗΕΑ να περιμένουν οι άνθρωποι να δώσει λύση... Εδώ κάνανε επίσχεση 70 και βάλε μέρες και οι Σόμπολοι πανηγύριζαν ότι έκανε συμφωνία με το προσωπικό ο Κυριακόπουλος παρουσία τους!
Για πλάκα είναι οι άνιρωποι... Για το θεαθήναι... Για να περνάνε στα μαλάκά τα νομοσχέδια του Ρουσσόπουλου και κάθε Ρουσσόπουλου...

Βουρ στον Τσίπρα μάγκες! Να βγάλει στις άλλες εκλογές καμιά σαρανταριά βουλευτές να γίνει σόου στη Βουλή, χωρίς αυτοδυναμίες και κουραφέξαλα...

Ανώνυμος είπε...

Να να του δώσουμε και το Sportime μπας και το σώσει!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως θα τον ψηφίσω 100% ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει. Συμφωνω με το φίλο για Τσίπρα. Oχι να κρατήσει το Σπορτάιμ κάποιος που βγήκε απ τις λογικές και πολιτικές Σημίτη και Καραμανλή, άσε μας ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Εχω την πληροφορία ότι οι διαπλεκόμενοι που χρησιμοποιούσαν μέχρι τώρα τον Κυριακόπουλο τον "έστησαν" για να εξυπηρετήσουν δικά τους σχέδια. Ο Κυριακόπουλος όμως δεν είναι από τα παιδάκια που κάθονται να χάσουν. Αν συνεχίσουν τον αποκλεισμό του θα παίξει τα ρέστα του κι όποιον πάρει ο χάρος.
Υ.Γ. Το θέμα δεν έχει να κάνει με τους εργαζόμενους οι οποίοι για μία ακόμη φορά είναι τα θύματα τους "παιχνιδιού": κεφάλαιο και Κυριακόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

Gia tous ergazomenous to poios estise poion, ligi simasia exei.
Ola stin plati tous ginetai, opote...

Ανώνυμος είπε...

Τράπεζα κινδυνεύει να κλείσει από 3.540.000.000,00 δις (τρία δισεκατομμύρια πεντακόσια σαράντα εκατομμύρια) εικονικά τιμολόγια
Η εταιρεία ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ εξέδωσε τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών προς τις εταιρείες με την επωνυμία N.Μ., την εταιρεία με την επωνυμία L.B., και την ΤΡΑΠΕΖΑ συνολικής αξίας δραχμές 3.540.000.000 (τρία δισεκατομμύρια πεντακόσια σαράντα εκατομμύρια δραχμές ) ή € 10.388.848,00 (Δέκα εκατομμύρια τριακόσια ογδόντα οκτώ χιλιάδες και οχτακόσια σαράντα οκτώ Ευρώ ) η αιτιολογία των εργασιών που περιγράφεται στα συγκεκριμένα Τιμολόγια Παροχής Υπηρεσιών είναι «παραγωγή εντύπων και έντυπου υλικού της ΤΡΑΠΕΖΑΣ και μελέτη της εταιρικής ταυτότητας της ΤΡΑΠΕΖΑΣ » !!!!!!!!!!!
Οι εταιρείες με την σειρά τους εξέδωσαν προς την ΤΡΑΠΕΖΑ τιμολόγια αντίστοιχης αξίας και περιγραφής.
Ο νέος εκπρόσωπος της εταιρείας δεν μπορεί να εξηγήσει το ιστορικό των παραπάνω τιμολογίων συνολικής αξίας δραχμές 3.540.000.000 (τρία δισεκατομμύρια πεντακόσια σαράντα εκατομμύρια δραχμές) διότι αφενός μεν δεν βρήκε περαιτέρω στοιχεία για τα παραπάνω τιμολόγια ούτε και το αντικείμενο εργασιών που περιγράφεται στο καταστατικό της εταιρείας δικαιολογεί αυτού του είδους τις εργασίες και τα τιμολόγια δεν έχουν εξωφληθεί.
Η υπόθεση διερευνάται από την υπηρεσία ειδικών ελέγχων και το Υπουργείο Οικονομικών.
Σύντομα νεότερες εξελίξεις για το μέλλον της μεγάλης ΤΡΑΠΕΖΑΣ"

Μας αφορά; Ευρωπαϊκός Τύπος δεν λεγόταν μιά από τις πολλές εταιρείες του Κυριακόπουλου που τύπωνε το Sportime;

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ
μεγάλα κι υψηλά τριγύρω μου έκτισαν τείχη.

Και κάθομαι και απελπίζομαι τώρα εδώ.
Άλλο δεν σκέπτομαι: τον νουν μου τρώγει αυτή η τύχη

διότι πράγματα πολλά έξω να κάμω είχον.
Ά όταν έκτιζαν τα τείχη πώς να μην προσέξω.

Αλλά δεν άκουσα ποτέ κρότον κτιστών ή ήχον.
Ανεπαισθήτως μ' έκλεισαν απο τον κόσμο έξω.

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνω απ' τον προηγούμενο, μας έχει φάει η μαλακία! Μάλλον πρέπει να γίνει κάτι να ανάψουν τα αίματα! Αν αρχίσαμε να το ρίχνουμε στην ποίηση όπως ο προηγούμενος γραφικός... μάλλον ετοιμαζόμαστε για Δαφνί! Εγώ λέω να γίνει μια ωραία κατάληψη ή ένα ντου της προκοπής στον 4ο. Το πνεύμα μας μάρανε...

Ανώνυμος είπε...

Sportime, Αθλητική Ηχώ, Ώρα για Σπορ και η νεόφερτη Funs News, οδεύουν ολοταχώς για οριστικό κλείσιμο. Έρχεται μεγάλο μπαμ στον αθλητικό Τύπο, που δεν θα'χει προηγούμενο. Πιθανότατα εντός τριμήνου και αν μείνει ίδια η κυκλοφορία, να ακολουθήσει και η Εξέδρα των Σπορ.
Μέχρι το καλοκαίρι προβλέπεται να μένουν δέκα αθλητικές εφημερίδες το πολύ!
Και εντάξει, καλά θα κάνει να κλείσει το μπουρδέλο και η υπέρτατη ξεφτίλα που ονομάζεται Αθλητική Ηχώ με τις "Πίπες" και τους λοιπούς εμετικούς τίτλους. Καλά θα κάνει να κλείσει και η Funs News που ήρθε για να ξεπλυθεί λίγο χρήμα άγνωστης προέλευσης. Να κλείσει και η πουτάνα η Εξέδρα, που ήρθε σαν πούτσα να χωθεί από το πουθενά ο Λαμπράκης να κάνει πολιτική στον αθλητισμό.
Αλλά το Sportime που ποτέ δεν προκάλεσε και έβγαινε έντιμα και πάντα χωρίς εξαρτήσεις, ή ακόμα και η αξιοπρεπέστατη Ωρα για Σπορ, είναι αμαρτία από το Θεό να κλείσουν... Μόνο ένα θαύμα όμως τις σώζει! θα γίνει?????

Ανώνυμος είπε...

Μη γραφικέ προηγούμενε πάρε προς μελέτη:

Ζ!
Ακρα του τάφου σιωπή στο μπλόγκι βασιλεύει.

ΣΣΣ!
Κάντε ησυχία λοιπόν, το "http://syntaktessportime.blogspot.com/" κοιμάται...

Λόγω πολυημέρης κούρασης να υποθέσω. Γιατί είστε ΗΡΩΕΣ. Το λέω και σοβαρολογώ.



Οι υπογραφές πότε πέφτουν; Λεφτά θα πέσουν;

Κακοφωνίξ

31 Μάρτιος 2008 5:26 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Χαλαρά bros 'n sistas.
Θαρθει ο Βραδύμοιρος ο Πούτιν
και θα μας σώσει.
Ετσι δεν είναι;

(Το Βραδύμοιρος, παρακαλώ να μην διορθωθεί)

1 Απρίλιος 2008 5:08 μμ
Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Tηλεφωνείστε στο 801-00-80-80

_ Προηγούμενε το πνεύμα δεν μας μάραινε. Η απουσία πνεύματος μας μάρανε.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι πρέπει να κλείσουν τα άλλα έντυπα;

Αυτά κι οι εργαζόμενοι τους φταίνε;

Ελέος

Κακοφωνίξ

Ανώνυμος είπε...

Συμπαθάτε με συνάδελφοι, αλλά, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν ορισμένα από τα σχόλια με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Τσίπρας, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπαρήγα, Κατατζαφέρης και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ελεος. Τα πράγματα είναι πολύ σύνθετα αλλά και εξίσου απλά. Η εφημερίδα ΜΑΣ κυκλοφόρησε για λίγες ημέρες και μετά έμεινε από χαρτί. Το χαρτί που ερχόταν μαζί με τα... πιεστήρια από τον Παναμά και τη... Βομβάη σε μορφή... ζαχαροκάλαμου τα τελευταία τρία(;) χρόνια και ακόμη θαλασσοπνίγεται. Από τις απογειώσεις αεροπλάνων, τις εκτοξεύσεις πυραύλων και τον... υπερσηβηρικό του Μιχάλη (κάποτε), επιστρέψαμε τώρα στο πλοίο που έρχεται μεν, αλλά αν βουλιάξει θα μείνουμε στο δρόμο. ΘΑ είμαι ειλικρινής. Εχω δεύτερη δουλειά, αλλά η πρώτη μου απασχόληση από το 1999 είναι η εφημερίδα ΜΑΣ. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΧΟΜΠΙ. Γνωρίζω πως και οι άλλοι συνάδελφοι που έχουν δεύτερη ή και τρίτη δουλειά, στην πλειοψηφία τους το κάνουν επειδή έχουν κάποιες υποχρεώσεις και όχι επειδή δεν έχουν κάτι άλλο αξιόλογο να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω κάτι να εισπράττω. Προσπαθώ, αλλά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι μπορώ να μπω στη θέση εκείνων που έχουν περισσότερα - ή και λιγότερα χρόνια στην εφημερίδα ΜΑΣ, μικρή σημασία έχει- έχουν οικογένειες, παιδιά, χρέη (όπως σχεδόν όλοι μας) και αυτή τη στιγμή είναι απελπισμένοι. Περισσότερο από εμένα και ίσως και κάποιους άλλους. Δυστυχώς δεν έχω να προτείνω κάτι. Οχι κάτι εφικτό. Μακάρι να είχα. Αλλά δεν τα παρατάω. Θέλω να αντέξω, ακόμη και αν ορισμένες στιγμές νοιώθω ότι δεν μπορώ. Ενα μόνο ερώτημα, το οποίο με "τρώει". Για ποιο λόγο αυτός ο αχαρακτήριστος αποφάσισε να κυκλοφορήσει ξανά την εφημερίδα, γνωρίζοντας ότι λίγες ημέρες μετά δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί όχι στις πληρωμές, αλλά ούτε καν στην εκτύπωσή της; Γιατί η δικαιολογία "με πουλήσαν οι φίλοι μου", παραπέμπει σε λαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του '70. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Με σεβασμό προς όλους τους συναδέλφους μου..
Με πλαστή τιμή προς αυτό το ανθρωπάριο που μας αντιμετωπίζει σαν σκουπίδια..
Με προβληματισμό προς την Ενωσή μας..

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς εκεί καταντήσαμε... Να συζητάμε άντοτε για... ΜΗ ΛΥΣΕΙΣ! Οπως και στα μεγάλα εθνικά θέματα, έτσι και στα πιο μικρά, τα ανθρώπινα, τα επαγγελματικά, τα υπαρξιακά, αφού αν δεν έχεις δουλειά και κάποια λεφτά πώς να ζήσεις;
Απορώ όμως ακόμη... Γιατί πίστευαν ή πιστεύουν κάποιοι ότι θα μπορούσε να δώσει λύση στο θέμα Sportime ο κάθε Κυριακόπουλος; Γιατί πίστευαν ότι έλεγε έστω και ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ;
Φυσικά ήταν φανερό σε όσους τον γνώρισαν απ' την πρώτη στιγμή της ουρανοκατέβατης εμφάνισής τους ως Γιώργο Ρωμηό στο γραφείο του άλλου Μυνχάουζεν των επιχειρήσεων Μιχ. Ανδρουλιδάκη... Ηταν πασιφανές ότι ο άνθρωπος ήταν μπροστινός και μέγα λαμόγιο!!!
Μ' αυτούς ή κάνεις πέρα ή τους γαμάς... Τίποτε άλλο! Ο Βαβύλης των ΜΜΕ είναι...
Τώρα,γενικά για την κατάσταση στις αθλητικές εφημερίδες φταίνε πολλοί και κυρίως το "σύστημα μπάχαλο" που κυριαρχεί στην Ελλάδα...
Ο οποιοσδήποτε μέσα σεμια μέρα δηλώνει εκδότης, χωρίς να ελέγχεται καμία προϋπόθεση από κανένα και πουθενά! Βγάζει μια εφημερίδα χωρίς καμία εγγύηση και καμία συνέπεια, αφού όλου δηλώνουν μετά ανίκανοι ή ανεύθυνοι ή ανήμποροι να ελέγκουν ή να επιβάλλουν ο,τιδήποτε! Ούτε καταβολές μισθών κ.λπ., ούτε εισφορές σε Ταμεία, ούτε τίποτα...
Πώς λοιπόν όταν φτάσαμε σε παγκόσμιο ρεκόρ τίτλων ημερήσιων αθλητικών εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (τρομάρα τους...) να μην μπάινουν λουκέτα;
Αργησαν μάλιστα. Προ καιρού, ακόμη επί Ευαγ. Σέμπου και του συγχωρεμένου του Κλ. Γεωργαλά έπρεπε νά'χουν μπει! Ναι, πολύ πικρό για τους εργαζόμενους, αλλά δυστυχώς πραγματικό!
Οσο ένα πράγματα σέρνεται προκαλεί μόλυνση κι αυτή έχει αγγίξει για τα καλά τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, αλλάκαι καρδιές και ψυχές και συνειδήσεις πολλών!
Αν είχαν κλείσει όταν έπρεπε κάποια μαγαζιά δεν θα είχαν ανοίξει έτσι αβασάνιστα τα άλλα που επέσπευσαν τον όλεθρο και θά 'χαν σωθεί αυτά που τώρα γκρεμίζονται ως αναπόφευκτη συνέπεια!
Φίλοι αυτές είναι κάποιες αλήθειες που πρέπει να δείτε με καθαρό μάτι και μυαλό...
Αλλωστε και απ' τα "φαίνόμενα" των Θεμο-Μάκηδων κ.α. θα πρέπει να έχετε καταλάβει ότι τα πράγματα είναι πολύ βρόμικα, πολύ επικίνδυνα, πολύ αρρωστημένα...
Τολμήστε να πείτε και να δεχτείτε ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ και το Sportime, Fun News, Νέα ΩΡΑ κ.α! Γιατί και με το να κυκλοφορούν συντηρούν γενιές απλήρωτων ή κακοπληρωμένων ή δημοσιγράφων των 100 και των 300 μαύρων ευρώ, συντηρούν φρούδες ελπίδες σε νέους ότι μπορούν να γίνουν δημοσιογράφοι/αθλητικοί επειδή δήθεν υπάρχει ανοικτή αγορά και ζήτηση για δουλειά!
Αυτά που βολεύουν θαυμάσια τους Ρουσόπουλους, τα κόμματα, τους Σομπολο-Τσαλαπάτηδες κ.α. που δεν βλέπουν πόσο κακό κάνουν και στο επάγγελμα/δουλειάκαι στην ποιότητα, και στη δεοντολογία -ηθικήπου διαμορφώνεται και μύρια όσα άλλα...
Πιθανώς -υπόθεση ελπίδας κάνω- να περάσουν τότε το Sportime ή η Ωρα ως τίτλοι με παρελθόν και αξία (όχι μόνο συναισθηματική) απ' τα χέρια των βιαστών τους σε καθαρά χέρια και μυαλά... Σε επιχειρηματίες που θα θελήσουν να κάνουν παιχνίδι με μίνιμουμ τουλάχιστον όρους βιωσιμότητας, εντιμότητας, καθαρότητας, αξιοπιστίας! Οπότε τότε μπορεί και να δουλέψουν αρκετοί, οπως πρέπει,και να πληρώνονται, όπως και όταν πρέπει,μαζί με τα Ταμεία κ.α. Για τίς όποιες παροχές σκοπεύουν οι... σωτήρες μας των εκάστοτε κυβερνήσεων να αφήσουν για τις μελλοντικές γενιές εργαζομένων!
Εκτός - η θλιβερή σκέψη τώρα- αν όλα αυτά είναι μεθοδεύσεις για να διαλυθεί το σύμπαν, να είναι όλοι ανεξέλεγκτοι,απροστάτευτοι, ανασφάλιστοι,ένα χύμα στο κύμα κι όποιος θα βρίσκει το σωσίβιοή τη σανίδα θα επιπλέει...
Οσο για τα περί Τσίπρα κ.α. μάλλον για πλάκαθα γράφονται... Οχι πως θα έκανε κακό να αλλάξουμε τους καβαλημένους στο σβέρκο μας "ηγέτες", αλλά φυσικά δεν είναι ρόλος του κάθε Τσίπρα να δίνει λύσεις σε προβληματικές επιχειρήσεις ούτε να τις αναλαμβάνει το κόμμα του...
Αλλωστε, δεν θα τον άφηνε κι ο Χελάκης, που έχει παρτίδες μ' αυτό, αφού έχει αντίθετα συμφέροντα με κάθε ανταγωνιστή της δικής του εφημερίδας...

Ανώνυμος είπε...

Να τι είναι ένα "άρρωστο" μυαλό. Μια "καραστημμένη" σκέψη για να συντηρηθεί το σύστημα...
Μην ψηφίσουμε Τσίπρα, γιατί ο Χελάκης έχει συμφέροντα...
Ποιος Χελάκης μωρε; Ο επιχειρηματίας που τον έβαλαν στο ψηφοδέλτιο για να φέρει καμιά "αθλητική" ψήφο; Τον τρελλό παριστάνεις ή είσαι ξεκάθαρα βαλτός...
Ο Χελάκης πουλάει 50.000 φύλλα γιατί έχουν τη μοναδική καλή εφημερίδα σήμερα. Σε θέματα μόνο το Sportime μπορεί να τον ανταγωνιστεί, αλλά όχι σε φύλλα που τυπώνει, εκτύπωση κλπ. Αλλά είναι ο ίδιος που στις δημοτικές σαν επικεφαλής κομματικού σχηματισμού πήρε 10,50% όταν το ΠΑΣΟΚ κατέρρεε...
Οπότε φίλε μου, άσε τα καλύτερα. Δεν πείθεις...
Γιώργος Καρατζιοβαλής

Ανώνυμος είπε...

Ταλαίπωρος συντάκτης

Κύριοι καλά αυτά που λέτε. Ωραία κι Αγια... Καλός ο Τσίπρας και "Οσιος" ο Καραμανλής...
Με καμιά εξηνταριά εργαζόμενους που έχουν οικογένειες και βρισκόμαστε εδώ τι θα γίνει μου λέτε; Ποιος είναι αυτός που θα δώσει λύση; Ωραία η γενικολογία και η φιλολογία απ έξω. Με εμάς που 10 χρόνια (από το 1999) βιώνουμε μια τραυματική κατάσταση και πεθαίνουμε κάθε μέρα μαζί με αυτό που αγαπάμε τι θα γίνει μας λέτε;
Το μόνο που θα σας πω είναι ότι θέλουμε χαρτί να βγάλουμε την εφημερίδα ΜΑΣ. Αυτή που βγάλαμε 8 μέρες και ήταν πολύ καλύτερη από ότι ήταν παλιά για το δικό μας καπρίτσιο και υστεροφημία. Αν δεν την έχετε να σας τη δώσω εγώ να την δείτε...
Γιατί αν δεν την αγαπούσαμε και δεν ήταν κομμάτι του εαυτού μας, ή θα είμαστε από καιρό σε άλλο έντυπο, ή στην τελική θα πουλούσαμε λεμόνια για να ζήσουμε...
Καμμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Εδώ δεν είναι ντροπή σήμερα να είσαι... πολιτικός, εκδότης, δημοσιο...λάγνος και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Στα λεμόνια θα κολλήσουμε;
Ταλαίπωρος συντάκτης του Sportime

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτ'ο παραμερίστε αφήστε όλα τα περι πολιτικών επαγγε΄λμάτων και ασχοληθείτε ΜΟΝΟ με το φλέγον. Τι δουλειά έχουν οι πολιτικάντηδες με το κερδοφόρο ΜΠΛΑ-ΜΛΑ τους με την αγωνία της ύπαρξής μας; Εχουν ενδιαφερθεί μεχρι σήμερα για τη λύση; Μήπως θα ενδιαφερθούν αύριο, μεθαύριο, του χρόνου;

Ανώνυμος είπε...

Τι να γράψω εγώ τώρα, μετά από το δεύτερο στραπάτσο;
Να ξαναγυρίσω δηλαδή στο 2001 και τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη που μας φόρτωσε κανονικά στον κάρο και αυτός την έκανε, για να εμφανιστεί και πάλι τελευταία, πλατεία Κολωνακίου μεριά;
Να θυμηθώ το αλισβερίσι του Σάλλα και των υποτακτικών του, για το μέλλον της εφημερίδας, όταν ο Αντώνης Λυμπέρης εμφανίστηκε ως από μηχανής σωτήρας αλλά εκείνοι άλλα "σχέδια" είχαν για την εφημερίδα;
Να αναπολήσω τις "ιδιοκτησιακές" αλλαγές, που θα τις ζήλευαν και οι ... μαϊμούδες και τους ερασιτεχνικούς αυτοσχεδιασμούς στην καμπούρα των εργαζόμενων, από το 2003 και μετά;
Να ασχοληθώ με τους μαθητευόμενους μάγους που κάθε τόσο ενέσκυπταν και μας οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο;
Να φέρω στη μνήμη μου, την εγκληματική "αδιαφορία" της τελευταίας 2ετίας, όταν μεθοδικά, δήθεν αθώα,αλλά με ύστερες σκέψεις, απαξίωναν την εφημερίδα;
Να επανέλθω στην 10η Ιανουαρίου 2008, ότα αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στον προσωπικό και επαγγελματικό εξευτελισμό,που ανερυθρίαστα επιχειρούσε η φερόμενη "ιδιοκτησία" μας;
Να μιλήσω για τις αντοχές που εξαντλήθηκαν, μετά από 75 ημέρες επίσχεσης εργασίας, για την φάκα που πέσαμε μέσα με το τυρί που μας έδειξαν, για την ευκολοπιστία και ματαιοδοξία με την οποία ενεργήσαμε, για τις κινήσεις χελώνας εκείνων που έπρεπε να είναι δίπλα μας και να μαθοδηγούν έναν αγώνα που δεν ήταν αποκλειστικά και μόνον δικός μας;
Για πολλά θα μπορούσα να γράψω, γιατί τα περισσότερα μου έγιναν βίωμα, 14 χρόνια τώρα που βρέθηκα σ' αυτή την εφημερίδα. Η οποία, ναι δεν ήταν ιστορική με την στενή της έννοια, αλλά επέφερε όντως ιστορικές αλλαγές στο σύνολο του ελληνικού αθλητικού τύπου και όχι μόνον.
Νιώθω όμως κενός. Νιώθω ότι πουλήθηκα αντί πινακίου φακής. Νιώθω ότι με στέρεψαν από ότι δημιουργικό είχα μέσα μου, όλα αυτά τα λαμόγια που κυκλοφορούσαν ανάμεσα μου.
Νιώθω ότι μου στερούν, κάτι για το οποίο δόθηκα ολόψυχα, κάτι για το οποίο μαζί με συναδέλφους μου - πάλεψα χρόνια, κάτι για το οποίο αρνήθηκα σειρήνες άκρατης κολακίας.
Κάτι για το οποίο το πλήρωσα με την ψυχική μου ηρεμία, την οικογενειακή μου αναστάτωση, αλλά και την προσωπική μου αυτομαστίγωση.
Δεν έχει λέει χαρτί ο μέγας επιχειρηματίας, οπότε δεν βγαίνει το Sportime.
Και θέλει, αυτός ο απίθανος φαντομάς του ελληνικού Τύπου, να γίνει πιστευτός. Τον πολεμούν λέει οι ... διαπλεκόμενοι γιατί πήγε κόντρα στο ... σύστημα. Τα χαχανητά, μπορεί και να ισοπεδώσουν το κτίριο του "Ομίλου" στο Μοσχάτο.
Μας έδινε, λέει διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις, όταν παρακαλετά εκλιπαρούσε να ... κρεμαστεί η εφημερίδα στο περίπτερο, για να πάει να προεισπράξει από το Άργος.
Και ήταν οι αιθεροβάμονες όλοι εκείνοι που έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου, που είχαν τις ενστάσεις τους, που έβλεπαν ότι πηγαίναμε σούμπητοι στο γκρεμό.
Χέρι χέρι, αυτός ο σαλτιμπάγκος, μας πήρε μαζί του. Στο βάραθρο.
Ταπεινωμένους, αποκαμωμένους, εξαθλιωμένους.
Σιγά σιγά συνάδελφοι θα αρχίσουμε να μαζεύουμε τα κομάτια μας για να ξαναβρούμε το δρόμο μας. Δεν ξέρω πόσο μακρύς θα είναι αυτός και που θα βγάλει τον καθένα μας. Αλλά, διαφορετικά δεν γίνεται.
Αυτός ο τύπος μπορεί και να κοιμάται ήσυχα το βράδι. Όπως όλα τα παχύδερμα. Εγώ όμως όχι, μέχρι να δώ τι θα κάνω για να ζήσω την οικογένεια μου, να ξαναβρώ τον δρόμο μου.
Ο φίλος Κώστας Μπάκος, είπε τι προάλλες τη ρήση του Άρη (Βελουχιώτη)"θα συναντηθούμε στα γουναράδικα" και ήξερε τι έλεγε.
Η ζωή κύκλους κάνει, αρκεί να προλάβεις εσύ ο ίδιος να τη γνωρίσεις, χωρίς να σου στερούν κάποιοι, ότι πολυτιμότερο.
Την δυνατότητα να ζεις με αξιοπρέπεια και το κούτελο καθαρό.

Φώντας Χήτας

Υ.Γ: Εννοείται ότι για να υπάρξει Sportime, αυτό μπορεί να συμβεί, αν και πότε, μόνον υπό άλλες συνθήκες και με ανθρώπους που δεν θα επικαλούνται ως επίτευγμα τους το γεγονός ότι έχουν πάει στην Ευελπίδων πάνω από 1.000 φορές.
Προφανώς όχι για πρωϊνό ρόφημα ...

Ανώνυμος είπε...

Φόντα ακουμπάς ευαίσθητες χορδές, όλων εκείνων που νιώθουν το Sportime κάτι περισσότερο από μία απλή δουλειά.
Ετσι για το γαμώτο πιστεύω ότι πρέπει να πιεστεί η ΕΣΗΕΑ να κάνει πράξη όλα όσοα αποφάσισε πριν από 25 ημέρες (δημοσιέυσεις, μηνύσιες κ.λ.π.
Στο κάτω κάτω θα πρέπει να αφαιρέσουμε το δικαίωμα από τον Κυριακόπουλο να κρεμάει τον ιστορικό τίτλο στο περίπτερο για να στήνει δουλειές απί πίσω. ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
Υ.Γ. Μήπως θα πρέπει να την ψάξουμε όπως ο Γερακάρης με τον Αβούρη;

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι μία απορία. Γιατί γράφουμε τα σχόλιά μας διατηρώντας την ανωνυμία μας; Εχουμε να ντραπούμε, ή - πολύ περισσότερο- να φοβηθούμε κάτι; Πλην του Φώντα, όλοι οι άλλοι γράφουμε, γράφουμε, γράφουμε και από πάνω βλέπω "ανώνυμος". Συμπαθάτε με, αλλά είμαστε όλοι και όλες εκείνοι/ες που υπερήφανα υπογράφαμε τα κείμενά μας, αλλά τώρα, τι; Θα μας επιπλήξει ο... κάθε τυχάρπαστος (αρνούμαι να αναφέρω το όνομα ενώ ανθρώπου, του οποίου δεν γνωρίζω την πραγματική ταυτότητα, ρόλο, υπόσταση, στόχο,σκοπιμότητα και ότι άλλο υπάρχει. Αναφορικά με το προηγούμενο σχόλιο του συναδέλφου, έχω να παρατρηρήσω - κι αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με- ότι δεν βρίσκω πως μπορούμε να αφαιρέσουμε το δικαίωμα από "αυτόν" (έτσι θα τον αποκαλώ στο εξής)να κρεμάει και να ξεκρεμάει τον ιστορικό τίτλο Sportime στο περίπτερο. Οσο για την πτώχευση; Βούτυρο στο ψωμί του θα ήταν. Προσωπικά καθόλου δεν θα ησύχαζα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Αφήστε δε που αν ήταν να το είχε κάνει, θα το είχε κάνει, οπότε... Αν θα μπορούσαμε να αναζητήσουμε ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από την εκ νέου μη κυκλοφορία της εφημερίδας ΜΑΣ - πέραν των γελοιοτήτων περί μη ύπαρξης χαρτιού, ναι, αυτή θα ήταν μία καλή αρχή. Αυτά προς το παρόν. Καλημέρα σας..

Μανώλης Κ. Παρδάλης

Ανώνυμος είπε...

...Με θυμήθηκαν....

Οσοι διαβάζουν τα μπλογκς και δεν είναι δημοσιογράφοι, δεν θα ξέρουν ότι την Τρίτη έγινε γενική συνέλευση στο ταεκ βον ντο και πάμε για εκλογές στην ΠΟΕΣΥ (Πανελλ. Ομοσπ. Ενώσεων Συντακτών).
Πολλοί συνάλεδφοι λοιπόν με πήραν κι εμένα να μου γνωστοποιήσουν την υποψηφιότητά τους. Με θυμήθηκαν. Ας είναι καλά οι άνθρωποι που με θυμήθηκαν έστω και τώρα...
...Τον απλήρωτο από πέρσι, τον εμπαιζόμενο στην ουσία απ τα συνδικαλιστικά μου όργανα και τους σκοτεινούς ιδιοκτήτες (δεν εννοώ κατ ανάγκη τον Κώστα Κυριακόπουλο που άλλωστε κάποιοι αποκαλούν... "μπροστινό"), εμένα τον επαίτη, τον εξαθλιωμένο, τον αποστερημένο της αξιοπρέπειάς μου.
Οχι, όχι δεν μου έταξαν τίποτα. Απλά με θυμήθηκαν. Αρα μπορώ να ελπίζω στην επόμενη μέρα...
Γιάννης Κούρκουλος
Υ.Γ. Ενας απ αυτούς πάντως, ο Αλέκος που ήταν και δικός μας στη διόρθωση, η αλήθεια είναι ότι με θυμώταν και χτες και ρωτούσε συνεχώς τηλεφωνικά.Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Ανώνυμος είπε...

Καλά. όποιον δεν γνωρίζει ο προηγόυμενος "ελευθερόστομος" τον χαρακτηρίζει τυχάρπαστο. Και οι δήθεν επαϊοντες όλων των γεγονότων, καταστάσεων, σεναρίων κ.λ.π. έτσι υποδέχονται τις αντίθετες ή μάλλον τις πιο ισορροπημένες απόψεις. Τυχάρπαστες πολλές φορές θεωρούνται αυτού του είδους οι ψευτοπροσωπικότητες και οι ντιλετάντηδες. Και δυστυχώς είναι πολλοί φένονται και το υπογράφουν. Υπογράφω εγώ, ένας από τους "τυχάσπαρτους" κατά τη θεωρεία και εκτίμηση του σχετικού... (sic, όπως αποδίδαμε παλιά τον γραπτό σαρκασμό επί αείμνηστων Βανδώρου, Κυριαζή, Μακρίδη κ.α) παλιά τον σαρκασμό)